باقلوا گل قزوینی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

با ویرامگ همراه باشید، تا شما را با طرز تهیه باقلوا خانگی و سنتی بسیار لذیذ، قزوین با نام باقلوا گل قزوینی آشنا کنیم.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مواد لازم برای طرز تهیه باقلوا گل قزوینی

شکر                                              ۱/۲ لیوان

آب                                                  ۱ لیوان

گلاب                                              ۱/۴ لیوان

زرده تخم مرغ                                 ۱ عدد

قند و پسته                                   ۱۵۰ گرم

قند و بادام                                    ۱۵۰ گرم

آرد                                                به میزان لازم

روغن مایع                                    ۱ قاشق غذاخوری

آب یا شیر                                    ۱ قاشق سوپ خوری

هل کوبیده                                   ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه باقلوا گل قزوینی

بادام و پسته را به همراه قند آسیاب می کنیم تا چربی بادام پس داده نشود. زرده را می زنیم شیر را اضافه می کنیم. روغن را می افزاییم و هم می زنیم. آرد را قاشق، قاشق به مواد اضافه می کنیم تا خمیر نرمی بدست بیاید. سپس خمیر را به مدت یکساعت در پلاستیک می گذاریم بماند تا استراحت کند. روی تخته آرد می پاشیم و از خمیر گلوله ای به اندازه گردو بر می داریم و با وردنه آن را باز می کنیم.

هر چقدر خمیر نازک تر باشد، شیرینی لطیف تر است. از قند و بادام و قند پسته به اندازه یک قاشق مربا خوری از مواد لای خمیر می گذاریم وبه شکل بقچه و در نهایت یک گل خمیر را می بندیم. آرد اضافه باید از خمیر گرفته شود تا خمیر خشک نشود.

بادام و پسته و هل را در کنار هم وسط خمیر می گذاریم. اما نباید مخلوط شوند. باقلوا ها را در تاوه چیده  و روغن را روی با قلوا ها می ریزیم. فر را از یکساعت قبل گرم می کنیم. به مدت نیم ساعت در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط می گذاریم. شربت را درست می کنیم و می گذاریم ولرم شود. باقلوا ها را پس از پخت داخل شربت می اندازیم و بعد شربت اضافه را می گیریم.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه شله زرد شله زرد حاوی ویتامین های گروه B مانند B6، B1، B2 هست. همچنین سرشار از فیبر، آهن، منیزیم، آنتی اکسیدان و کلسیم است. شله زرد باعث تقویت معده و قلب می شو...
طرز تهیه دسر قهوه و خامه دسر قهوه و خامه، به صورت سرد سرو می شود. شما میتوانید این دسر را در ۲۰ دقیقه آماده کنید. قهوه ای که در دسر قهوه و خامه استفاده می شود، خواص متعددی ...
طرز تهیه تیرامیسو تیرامیسو یکی از پر طرفدار ترین کیک ها و دسر های ایتالیایی است. تیرامیسو (tiramisù ) در زبان فارسی به معنی ( بکش من را بالا ) است. برای تهیه این دسر با...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *