طرز تهیه دسر قهوه و خامه

زمان مطالعه: 1 دقیقه

دسر قهوه و خامه، به صورت سرد سرو می شود. شما میتوانید این دسر را در ۲۰ دقیقه آماده کنید.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

قهوه ای که در دسر قهوه و خامه استفاده می شود، خواص متعددی دارد. از جمله خواص قهوه اینست که مقاومت ورزشکاران را زیاد می کند، از کرم خوردگی دندان جلو گیری می کند.

با ویرامگ همراه باشید، تا به شما طرز تهیه دسر قهوه و خامه را آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه دسر قهوه و خامه

 

شکر                          ۳/۴   لیوان

تخم مرغ                     ۳ عدد

پودر نسکافه                ۲ قاشق غذاخوری

خامه                          ۱ لیوان

پودر قند                     ۲ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین                  ۱ قاشق غذاخوری

آب گرم                      ۱/۳ لیوان

روغن                         ۱ لیوان

وانیل                         ۱/۸ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه دسر قهوه و خامه

تخم مرغ ها را می زنیم به حدی که زرده و سفیده کاملا مخلوط شده، سفت شود. شکر و وانیل را داخل تخم مرغ می ریزیم و خوب هم می زنیم. پودر نسکافه را داخل ۲ قاشق آب گرم حل کرده و داخل مواد می ریزیم. ژلاتین را در آب گرم باقیمانده حل می کنیم و داخل مواد می ریزیم و خوب هم می زنیم. پودر قند و خامه را هم جداگانه می زنیم تا خامه سفت شود و سپس به مواد می افزاییم و تمام مواد را خوب هم می زنیم. مواد دسر را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۷ ساعت در یخچال می گذاریم تا دسر بسته شود.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه لازانیا با سس سفید مواد لازم لازانیا                        1بسته گوشت چرخ کرده         300 گرم پیاز متوسط                1 عدد فلفل دلمه ای             1 عدد ...
طرز تهیه دلمه برگ مو دلمه برگ مو را هم میتوانید به عنوان دسر و هم بعنوان غذای اصلی سرو کنید. در اوسط بهار می توانید برگ مو مناسب برای دلمه را پیدا کنید.   موا...
طرز تهیه بستنی سنتی و خواص و مضررات آن بستنی سنتی همانند ماست دارای باکتری پروبیوتیک است، که مانع رشد باکتری های بیماری زای روده می شوند. بستنی دارای مواد مغذی بسیاری است از جمله: پروتئین، ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *