طرز تهیه دسر پان اسپانیا

زمان مطالعه: 1 دقیقه

مواد لازم

آرد      1/2 پیمانه

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

نشاسته یا آرد ذرت       2 قاشق غذا خوری

شکر    2/3  لیوان

وانیل    1/2  قاشق چای خوری

شیر    4 پیمانه

تخم مرغ    2 عدد

بیسکویت پتی بور      1 بسته

کره      50 گرم

خامه     150 گرم

موز، پودر کاکائو، گردوی خرد شده          به مقدار لازم (در صورت تمایل )

کاکائوی رنده شده          به میزان لازم برای تزیین روی بیسکویت ها

 

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته با شکر مخلوط می کنیم و با همزن برفی  به خوبی هم بزنید تا رنگش روشن شود. حال نشاسته و آرد را جدا گانه هر کدام را با یک پیمانه شیر مخلوط می کنیم. سپس دو پیمانه دیگر شیر را داخل قابلمه می ریزیم و مخلوط نشاسته و شیر و آرد وشیر را هم به آن اضافه می کنیم و مخلوط تخم مرغ را هم اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم مواد را روی شعله کم می گذاریم و مثل فرنی اینقدر می زنیم تا غلیظ شود. در آخر کار، کره و وانیل را اضافه می کنیم و از روی گاز بر میداریم و پس از خاموش کردن خامه را اضافه می کنیم ومی گذاریم سرد شود. یک ظرف مستطیلی برداشته کف ظرف را بیسکویت ریخته و در صورت تمایل می توانید از گردو و موز استفاده کنید و کرم آماده شده را روی بیسکویت ریخته سپس شکلات رنده شده دوباره یک لایه بیسکویت بعد کرم آماده شده و در آخر شکلات رنده شده. وقتی تمام شد روی ظرف سلفون کشیده و به مدت 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه کلم پلو شیرازی مواد لازم گوشت چرخ کرده           150 گرم برنج                           150 گرم کلم                           100 گرم ریحان                ...
طرز تهیه خورشت فسنجان مواد لازم گوشت چرخ شده          300 گرم پیاز درشت                   2 عدد مغز گردوی چرخ شده      2 لیوان رب انار                        3 قا...
طرز تهیه دسر قهوه و خامه دسر قهوه و خامه، به صورت سرد سرو می شود. شما میتوانید این دسر را در ۲۰ دقیقه آماده کنید. قهوه ای که در دسر قهوه و خامه استفاده می شود، خواص متعددی ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *