طرز تهیه دسر پان اسپانیا

زمان مطالعه: 1 دقیقه

مواد لازم

آرد      1/2 پیمانه

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

نشاسته یا آرد ذرت       2 قاشق غذا خوری

شکر    2/3  لیوان

وانیل    1/2  قاشق چای خوری

شیر    4 پیمانه

تخم مرغ    2 عدد

بیسکویت پتی بور      1 بسته

کره      50 گرم

خامه     150 گرم

موز، پودر کاکائو، گردوی خرد شده          به مقدار لازم (در صورت تمایل )

کاکائوی رنده شده          به میزان لازم برای تزیین روی بیسکویت ها

 

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته با شکر مخلوط می کنیم و با همزن برفی  به خوبی هم بزنید تا رنگش روشن شود. حال نشاسته و آرد را جدا گانه هر کدام را با یک پیمانه شیر مخلوط می کنیم. سپس دو پیمانه دیگر شیر را داخل قابلمه می ریزیم و مخلوط نشاسته و شیر و آرد وشیر را هم به آن اضافه می کنیم و مخلوط تخم مرغ را هم اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم مواد را روی شعله کم می گذاریم و مثل فرنی اینقدر می زنیم تا غلیظ شود. در آخر کار، کره و وانیل را اضافه می کنیم و از روی گاز بر میداریم و پس از خاموش کردن خامه را اضافه می کنیم ومی گذاریم سرد شود. یک ظرف مستطیلی برداشته کف ظرف را بیسکویت ریخته و در صورت تمایل می توانید از گردو و موز استفاده کنید و کرم آماده شده را روی بیسکویت ریخته سپس شکلات رنده شده دوباره یک لایه بیسکویت بعد کرم آماده شده و در آخر شکلات رنده شده. وقتی تمام شد روی ظرف سلفون کشیده و به مدت 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه خمیر پیتزا مواد لازم شیر                2 لیوان خمیر ترش         ½ 1  قاشق غذا خوری روغن مایع          1 لیوان آرد                   به میزان لازم ن...
طرز تهیه کیک سیب مواد لازم روغن                3/2 لیوان آرد                   2 لیوان تخم مرغ           2 عدد شیر               ¼ لیوان دارچین           ...
طرز تهیه خورشت کدو حلوایی مواد لازم کدو حلوایی             1 عدد متوسط گوشت خورش          500 گرم پیاز                       2 عدد متوسط سرکه                   2 قاشق...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *