طرز تهیه بستنی سنتی و خواص و مضررات آن

زمان مطالعه: 1 دقیقه

بستنی سنتی همانند ماست دارای باکتری پروبیوتیک است، که مانع رشد باکتری های بیماری زای روده می شوند. بستنی دارای مواد مغذی بسیاری است از جمله: پروتئین، کلسیم، ویتامین،لاکتوز، چربی،ویتامین A، B12 ، B2، مواد معدنی و انرژی است.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

قند موجود در بستنی حاوی لاکتوز، قند شیر و ساکارز دی ساکارید حاوی گلوکز و فروکتوز است که به افزایش انرژی در بدن کمک می کند.

تاثیری شگفت انگیز از بستنی

خانم هایی که یک یا دو مرتبه در روز از لبنیات کم چرب استفاده می کنند دو برابر کسانی که در هفته یک یا کمتر از یک مرتبه در هفته لبنیات کم چرب مصرف می کنند؛ دچار ناباروری می شوند.

خانم هایی که حداقل یک مرتبه در طول روز از لبنیات پر چرب استفاده می کنند، ۲۷ درصد کمتر دچار ناباروری می شوند.

بستنی به دلیل ارزش غذایی که دارد، برای کودکان و افرادی لاغری می خواهند وزن خود را زیاد کنند؛ بسیار مناسب است.

هشدار در مورد بستنی

در بعضی از افراد باعث ایجاد حمله میگرنی می شود.

گاهی اوقات به دلیل عدم پاستوریزه کردن کامل شیر ممکن است باعث بیماری تب مالت (بروسلوز ) شود که بیماری مشترک بین دام و انسان است. از علائم این بیماری تب، تعرق، ضعف و بی حالی و کاهش وزن است.

بیشتر بخوانید: کاپ کیک بدون فر

 

مواد لازم:

شکر                              ۱/۲ لیوان

شیر                               ۲ لیوان

ثعلب                             ۱ قاشق غذاخوری

زعفران حل شده در آب      ۱/۲  قاشق غذا خوری

گلاب                             ۲ قاشق غذا خوری

پودر هل                         ۱/۲ قاشق چای خوری

خامه                            ۱/۲ لیوان

پودر قند                         ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه بستنی سنتی:

شکر وثعلب را با هم مخلوط می کنیم. شیر را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. شکر و ثعلب را داخل شیر در حال جوش می ریزیم و هم می زنیم و سپس از روی حرارت بر میداریم.گلاب، زعفران و پودر هل را داخل مواد می ریزیم و هم می زنیم و در ظرف فلزی ریخته و در فریزر می گذاریم.

پس از یک ساعت بستنی را از فریزر در می آوریم و دوباره با همزن می زنیم و دوباره در فریزر می گذاریم. این کار را باید چند بارتکرار کنیم تا بستنی یخ نزند و حالت کشی پیدا کند. خامه و شکر را جداگانه می زنیم و در فریزر می گذاریم تا یخ بزند و سپس آن را خرد کرده و به بستنی اضافه می کنیم.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه کیک نسکافه ای مواد لازم شکر              2 قاشق غذا خوری آرد                2 لیوان روغن مایع       1/4 لیوان روغن جامد      1/2 لیوان نسکافه          ...
طرز تهیه هات چاکلت خانگی چطور هات چاکلت خانگی درست کنیم؟ هات چاکلت یا همون شکلات داغ یکی از نوشیدنی‌های لاکچری فصل سرد هست که طرفدارهای زیادی داره. پس قصد داریم طرز تهیه هات ...
طرز تهیه قند تزئینی در منزل، ایده‌ای جذاب برای مهمانی و جشن... خانم‌های خونه خیلی علاقه دارن که سفره‌هاشون و میز پذیراییشون رنگی باشه. خیلی از کدبانوها محیط خونه و میز و سفرشون رو مکانی برای هنر نمایی می‌دونن برای...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *