طرز تهیه بستنی شکلاتی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

بستنی  شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در کره زمین هست. بدن انسان نیاز ماده ای دارد که عروق قلبی را در برابر فرسودگی حفاظت کند و خطر حمله قلبی را کاهش دهد و این ماده در شکلات است. فلاونوئیدی که در شکلات است، دارای آنتی اکسیدان است و از پیری زود رس جلوگیری می کند.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

بستنی دارای مواد پروتئینی است که برای ترمیم و ساخت بافت های عضلانی مفید است.

با ویرامگ همراه باشید؛ از این به بعد می توانید در مهمانی ها بستنی شکلاتی ، کار دست خود را سرو کنید.

مواد لازم

زرده تخم مرغ                             ۵ عدد

خامه                                        ۱ لیوان

پودر کاکائو                                 ۱ قاشق غذاخوری

وانیل                                        ¼ قاشق چایخوری

کره                                          ۵۰ گرم

پودر ژلاتین                                 ۱ قاشق چایخوری

شیر                                        ½ ۱ لیوان

آب                                          ۲/۳  لیوان

نمک                                        ۱/۸  قاشق چایخوری

 

بستنی شکلاتی

طرز تهیه بستنی شکلاتی

زرده ها را به همراه شکر و وانیل بحدی می زنیم تا مایه ای صاف، یکدست، سفید و سفت بدست بیاید. کره و کاکائو را جداگانه با همزن می زنیم تا کره و کاکائو کاملا مخلوط شوند.

نیمی از خامه را به کره و کاکائو می افزاییم و هم میزنیم. پودر ژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. سپس نیم دیگر خامه را با شیر مخلوط می کنیم. مخلوط شیر را و خامه را داخل زرده ها می ریزیم و هم می زنیم. کره و کاکائو را هم می زنیم. نمک را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم.

پودر ژلاتین حل شده را در آب را هم اضافه می کنیم. ظرف را داخل فریزر می گذاریم و هر دوساعت یکبار ظرف بستنی را از فریزر درآورده و با همزن می زنیم این کار را باید سه الی چهار بار انجام دهیم تا بستنی یخ نزند. سپس بستنی را از فریزر خارج کرده و در ظرف مورد نظر می گذاریم.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *