طرز تهیه تیرامیسو

زمان مطالعه: 3 دقیقه

تیرامیسو یکی از پر طرفدار ترین کیک ها و دسر های ایتالیایی است. تیرامیسو (tiramisù ) در زبان فارسی به معنی ( بکش من را بالا ) است. برای تهیه این دسر باید حوصله داشته باشید و بعد از مراحل آماده سازی توصیه میشود که آن را یک روز در یخچال نگه دارید تا به  آن طعم لذیذ و خوشمزه برسید.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

با ویرامگ همراه باشید؛ ما به شما یاد می دهیم که چگونه افراد خانواده  را با تهیه دسر تیرامیسو سوپرایز کنید.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

زرده تخم مرغ                            ۶ عدد

شکر                                        ۱ فنجان

پنیر ماسکارپونه                         ۱  فنجان

خامه زده شده                          ۱ -۳/۴   فنجان

دانه های قهوه                         ۴ قاشق غذا خوری

وانیل                                       ۱قاشق چای خوری

چوب دارچین                            ۱ عدد

پوست پرتقال                          ۱ تکه (اختیاری )

بسکویت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی           به میزان لازم

پودر کاکائو                             ۴/۱ قاشق غذا خوری

آب                                       ۷۵۰ میلی لیتر

شکر                                     ۱/۴ فنجان

 

مواد لازم تیرامیسو

طرز تهیه دسر تیرامیسو

مرحله ۱ :

زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنیم. ظرف را روی بخار آب قرار می دهیم و مدام هم می زنیم به مدت ۱۰ دقیقه تا به رنگ لیمویی روشن تبدیل شود و از روی بخار آب بر میداریم تا سرد شدن کامل همچنان با هم زن آن را هم می زنیم.

مرحله ۲:

خامه ی شیرین شده را اضافه می کنیم و به آرامی با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. پنیر ماسکارپونه را به تخم مرغ ها اضفه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

 

 

مرحله ۳:

دانه های قهوه را همراه با چوب دارچین، وانیل، شکر، پوست پرتقال و آب با هم مخلوط می کنیم و می گذاریم دم بکشد. سپس آنها را داخل صافی ریخته و مایع بدست آمده را برای خیساندن لیدی فینگر کنار می گذاریم تا سرد شود.

مرحله ۴:

بیسکویت فینگر لیدی را داخل مایع قهوه قرار می دهیم و سریع بر میداریم. چون نباید نرم شود و به ترتیب ته ظرف مورد نظر می چینیم تا کف آن را بپوشاند.

مرحله ۵:

یک لایه از کرمی که درست کرده ایم را روی آنها میریزیم تا کاملا روی آنها را بپوشاند.

مرحله ۶:

یک لایه دیگر از بیسکویتهایی که در مایع قهوه خیسانده ایم را می چینیم و با یک لایه ضخیم از کرم روی آنها را می پوشانیم و در آخر روی آن را با پودر کاکائو، قهوه یا نسکافه می پوشانیم.

به مدت ۴ ساعت در یخچال می گذاریم بماند و بعد به دلخواه برش می زنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *