طرز تهیه رولت خامه ای

زمان مطالعه: 2 دقیقه

با ویرامگ همراه باشید؛ در این مقاله قصد داریم طرز تهیه رولت خامه ای را به شما آموزش دهیم.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مواد لازم برای خمیر رولت خامه ای

تخم مرغ             ۴ عدد

شکر                 نصف فنجان ( برای سفیده های تخم مرغ )

شکر                 ۲ قاشق غذا خوری ( برای زرده های تخم مرغ )

نشاسته           ۱ قاشق مربا خوری

شیر                 نصف فنجان

روغن مایع        نصف فنجان

پودرکاکائو         ۲ قاشق غذاخوری

آرد                  ۲ قاشق غذا خوری

وانیل              ۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر     ۱ قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای تهیه خامه رولت نارگیلی

شیر سرد                     ۱ لیوان

کرم شانتی                  ۱ بسته

پودر شکر                    ۱ قاشق غذا خوری

پودر نارگیل                  ۲ لیوان

مواد لازم روی رولت

شکلات تخته ای                     به مقدار دلخواه

پودر مغز پسته                       به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه

سفیده های تخم مرغ را در ظرف گود مناسبی ریخنه و با هم زن برقی می زنیم. در حین زدن سفیده های تخم مرغ، نشاسته و نصف فنجان شکر را اضافه کرده و به زدن ادامه می دهیم تا مخلوط سفیده های تخم مرغ اسفنجی شود. زرده های تخم مرغ و ۲ قاشق غذا خوری شکر را در ظرف دیگر خوب می زنیم تا شکر در زرده های تخم مرغ حل شود؛ سپس شیر، روغن مایع، پودر کاکائو، آرد، وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس مخلوط سفیده های تخم مرغ را کم کم به زرده ها اضافه کرده و به آرامی به صورت دورانی هم می زنیم تا همه ی مواد با هم مخلوط شود. خمیر رولت را داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده ایم می ریزیم و به صورت یک دست کف سینی پخش می کنیم و سینی فر را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد  روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کیک رولت بپزد. دقت کنید که کیک سریع می پزد.

برای تهیه خامه ی رولت

شیر سرد، پودر کرم شانتی و پودر شکر را در ظرف مناسبی ریخته و با هم زن برقی خوب می زنیم تا خامه فرم بگیرد، سپس پودر نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد از این که سینی فر را از فر خارج کردیم، اجازه می دهیم بماندتا سرد شود؛ سپس یک لایه کاغذ روغنی روی کیک قرار داده و کیک را روی میز بر می گردانیم و کاغذ روغنی کف کیک را با دقت و به آرامی جدا می کنیم.

خامه ی نارگیلی را روی تمام سطح کیک به یک دست پخش می کنیم. کیک را به آرامی ج

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *