طرز تهیه زولبیا و بامیه

زمان مطالعه: 2 دقیقه

وقتی اسم از ماه مبارک رمضان می آید، اولین چیزی که به ذهنمان خطور میکند لذت خوردن زولبیا و بامیه در سر سفره افطار هست.  همه ما خاطرات شیرینی از این شیرینی داریم.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

با ویرامگ همرا باشید؛ تا شما را با طرز تهیه زولبیا و بامیه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه بامیه

آرد                      ۱ لیوان

آب                      ۱ لیوان

تخم مرغ               ۲ عدد

روغن جامد           ۲ قاشق غذا خوری

روغن                  ۲ لیوان  ( برای سرخ کردن زولبیا و بامیه )

مواد لازم برای تهیه شربت

آب                          ۵ لیوان

شکر                       ۲ لیوان

گلاب                      ۱/۲ لیوان

زعفران دم کرده         ۲ قاشق غذا خوری

آبلیمو                     ۱ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه شربت

شکر و آب را  با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر حل شود. سپس گلاب و زعفران  و آبلیمو را  به محلول اضافه می کنیم و به مدت دو دقیقه روی حرارت می گذاریم. سپس شربت را می گذاریم تا خنک شود.

 

طرز تهیه  بامیه:

آب و روغن جامد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم. وقتی روی مواد حباب ایجاد شده، آرد را به یکباره داخل آن ریخته و هم می زنیم.

وقتی آب مواد تبخیر شد و مایه خنک شد تخم مرغ ها را یکی یکی داخل مایه ریخته و هم میزنیم تا تخم مرغ ها جذب آرد شوند. غلظت مایه مانند ماست باید باشد. مایه را داخل قیف ریخته که سر آن ماسوره است. روغن را روی حرارت می گذاریم تا حرارت روغن بالا برود.

قیف را فشار می دهیم تا بامیه ها داخل روغن بیقتد و سرخ شود. بامیه های سرخ شده را داخل شربت می اندازیم و می گذاریم بامیه ها دودقیقه در شربت بمانند. سپس بامیه ها را با کفگیر از شربت در می آوریم و می گذاریم شربت اضافه خارج شود.

 

طرز تهیه زولبیا

وانیل                              یک قاشق مربا خوری

ماست                            ۱/۲ لیوان

نشاسته                         ۱/۲ لیوان

آرد                                ۲ قاشق غذا خوری

روغن مایع                       ۱ قاشق چای خوری

گلاب                             ۱ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده                ۱ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر                      ۱/۲ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه زولبیا

ابتدا نشاسته را با ماست مخلوط میکنیم تا مخلوط یکنواخت شود. سپس گلاب، آرد، روغن، زعفران را به مخلوط مان اضافه می کنیم. ۷ دقیقه مخلوط را هم می زنیم و در همین زمان بیکینگ پودر را اضافه می کنیم. سپس مواد را به مدت ۳- ۴ ساعت در جای گرم می گذاریم.

سپس مواد را داخل قیف ریخته و در روغن سرخ می کنیم. سپس به مدت ۳ دقیقه داخل شربت می گذاریم. بعد زولبیاها را با کفگیر از شربت بیرون می اوریم و داخل آبکش می گذاریم تا شربت اضافی آن خارج شود.

 

 

بیشتر بخوانید

دلمه سیب زمینی مواد لازم سیب زمینی درشت    5 عدد گوشت چرخ کرده       250 گرم پیاز متوسط              2 عدد جعفری خورد شده     1 قاشق غذا خوری رب گوجه فر...
طرز تهیه خوراک ماهیچه گوسفند خوراک ماهیچه جزو یکی از غذاهای مجلسی است. شاید فک کنید که تهیه آن بسیار مشکل است با ویرامگ همراه باشید و دستور تهیه این غذای لذیذ را یاد بگیرید. گو...
طرز تهیه کلم پلو شیرازی مواد لازم گوشت چرخ کرده           150 گرم برنج                           150 گرم کلم                           100 گرم ریحان                ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *