طرز تهیه شله زرد

زمان مطالعه: 2 دقیقه

شله زرد حاوی ویتامین های گروه B مانند B6، B1، B2 هست. همچنین سرشار از فیبر، آهن، منیزیم، آنتی اکسیدان و کلسیم است. شله زرد باعث تقویت معده و قلب می شود و درد های روماتیسمی را کاهش میدهد.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

بخاطر وجود زعفران در شله زرد، شادی بخش است و برای افراد افسرده مفید است. از ایجاد لخته خون و بروز سکته قلبی جلوگیری می کند. کسانی که معده اسیدی دارند می توانند از این دسر خوشمزه استفاده کنند.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه غذای کله گنجشکی (سر گنجشکی )

 

برای درمان اسهال، حالت تهوع  و سلامتی پوست و مو می توانید شله زرد مصرف کنید.

در شله زرد از گلاب استفاده می شود که جزو عرقیات خاص ایرانی است و خاصیت نشاط آور داره و باعث افزایش فشار خون می شود. این دسر خوشمزه مهمان ثابت سفره های افطار است.

با ویرامگ همراه باشید و  طرز تهیه شله زرد؛ دسر سنتی ایرانی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شله زرد

شکر                                   ۵ لیوان

کره                                    ۵ لیوان

برنج                                   ۴ لیوان

زعفران حل شده در آب           ۳ قاشق غذاخوری

گلاب                                 ۱ استکان

خلال بادام                          ۱/۲ استکان

دارچین                              ۳ قاشق غذا خوری

خلال پسته                         ۵ قاشق غذا خوری

نمک                                ۱/۳ قاشق چایخوری

 

 طرز تهیه شله زرد

برنج را پاک کرده و چند بار می شوییم و پنج برابر میزان برنج آب به برنج اضافه می کنیم.

آب و برنج و نمک را روی حرارت می گذاریم. هر چند یک بار آب و برنج را هم می زنیم. مغز برنج باید کاملا نرم شود و برنج کاملا باز شود. شکر، کره، زعفران حل شده در آب و خلال بادام را به برنج می افزاییم و مرتب هم می زنیم.

سپس گلاب را اضافه می کنیم و سپس شله زرد را به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم دم میکنیم. سپس شله زرد آماده شده را داخل ظرف ریخته و می گذاریم کمی خنک شود. روی شله زرد را دارچین و خلال پسته می ریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *