طرز تهیه شله زرد

زمان مطالعه: 2 دقیقه

شله زرد حاوی ویتامین های گروه B مانند B6، B1، B2 هست. همچنین سرشار از فیبر، آهن، منیزیم، آنتی اکسیدان و کلسیم است. شله زرد باعث تقویت معده و قلب می شود و درد های روماتیسمی را کاهش میدهد.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

بخاطر وجود زعفران در شله زرد، شادی بخش است و برای افراد افسرده مفید است. از ایجاد لخته خون و بروز سکته قلبی جلوگیری می کند. کسانی که معده اسیدی دارند می توانند از این دسر خوشمزه استفاده کنند.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه غذای کله گنجشکی (سر گنجشکی )

 

برای درمان اسهال، حالت تهوع  و سلامتی پوست و مو می توانید شله زرد مصرف کنید.

در شله زرد از گلاب استفاده می شود که جزو عرقیات خاص ایرانی است و خاصیت نشاط آور داره و باعث افزایش فشار خون می شود. این دسر خوشمزه مهمان ثابت سفره های افطار است.

با ویرامگ همراه باشید و  طرز تهیه شله زرد؛ دسر سنتی ایرانی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شله زرد

شکر                                   ۵ لیوان

کره                                    ۵ لیوان

برنج                                   ۴ لیوان

زعفران حل شده در آب           ۳ قاشق غذاخوری

گلاب                                 ۱ استکان

خلال بادام                          ۱/۲ استکان

دارچین                              ۳ قاشق غذا خوری

خلال پسته                         ۵ قاشق غذا خوری

نمک                                ۱/۳ قاشق چایخوری

 

 طرز تهیه شله زرد

برنج را پاک کرده و چند بار می شوییم و پنج برابر میزان برنج آب به برنج اضافه می کنیم.

آب و برنج و نمک را روی حرارت می گذاریم. هر چند یک بار آب و برنج را هم می زنیم. مغز برنج باید کاملا نرم شود و برنج کاملا باز شود. شکر، کره، زعفران حل شده در آب و خلال بادام را به برنج می افزاییم و مرتب هم می زنیم.

سپس گلاب را اضافه می کنیم و سپس شله زرد را به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم دم میکنیم. سپس شله زرد آماده شده را داخل ظرف ریخته و می گذاریم کمی خنک شود. روی شله زرد را دارچین و خلال پسته می ریزیم.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه میگوی پفی ( پفکی ) میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار لذیذ است و سرشار از مواد مغذی است. میگو را به شکل های مختلفی می توان درست کرد. از جمله پرطرفدارترین مدل طبخ میگو که کو...
باقلوا گل قزوینی با ویرامگ همراه باشید، تا شما را با طرز تهیه باقلوا خانگی و سنتی بسیار لذیذ، قزوین با نام باقلوا گل قزوینی آشنا کنیم. مواد لازم برای طرز تهیه باقلوا ...
طرز تهیه مرصع پلو مواد لازم برنج                             4 استکان مرغ پخته و خرد شده        2 لیوان زرشک                          4 قاشق غذاخوری خلال بادا...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *