طرز تهیه مسقطی در خانه

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

مسقطی دارای ویتامین های مانند ویتامین E, C, B  و A و کربوهیدارت، منیزیم، آهن، کلسیم، امگا ۳،اسید فولیک و قند می باشد. مسقطی به دلیل داشتن سطح بالای پروتئین موجب تقویت عمومی و افزایش سطح انرژی میشود به همین دلیل برای افرادی که فعالیت بالایی دارند؛ مانند کارگران یا ورزشکاران بسیار مفید است.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

با ویرامگ همراه باشید؛ تا طرز تهیه این شیرینی مقوی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه مسقطی

شکر                               ۴ لیوان

نشاسته                         ۷ قاشق غذا خوری

آب                                 ۲ لیوان

گلاب                              ۱/۳ استکان

روغن                             ۳ قاشق غذاخوری

خلال بادام                       ۳ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده                ۶ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مسقطی خانگی

نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا نشاسته در آب پخته شود. شکر و گلاب و خلال بادام و روغن را که داغ کرده ایم به نشاسته پخته شده می افزاییم. سپس پس از چند جوش مسقطی را در کاسه های کوچک می ریزیم و سرو می کنیم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *