طرز تهیه کیک سیب

مواد لازم

روغن                3/2 لیوان

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

آرد                   2 لیوان

تخم مرغ           2 عدد

شیر               ¼ لیوان

دارچین            1 قاشق چایخوری

وانیل              ¼ قاشق چای خوری

شکر              1 لیوان

بیکینگ پودر      1 قاشق چای خوری

سیب متوسط   2 عدد

 

 طرز تهیه

نیمی از شکر و نیمی از روغن را با هم مخلوط کرده  وبا همزن هم می زنیم تا صاف و یکدست شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل روغن و شکر انداخته و هم می زنیم و وانیل را هم اضافه می کنیم . شیر را کم کم داخل مواد می ریزیم و هم میزنیم . آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده داخل مواد ریخته خوب هم می زنیم تا مایه کیک یکدست شود. کف قالب را کاغذ روغنی می اندازیم. سیب ها را پوست کنده و حلقه حلقه می کنیم و کف قالب می چینیم. باقیمانده روغن را روی سیب ها می ریزیم. باقیمانده شکر را روی روغن می ریزیم. دارچین را روی مواد پخش کرده و مایه کیک را روی دارچین می ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد که از قبل فر گرم شده است قرار میدهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *