طرز تهیه کیک کاراملی سیب

زمان مطالعه: 2 دقیقه

سیب میوه فصل پاییز است. بیش از ۷۵۰۰ نوع سیب وجود دارد که عمدتا به رنگ های زرد، قرمز و سبز است.سیب دارای خواص بیشماری است؛ اینجا به چند مورد از مهمترین خواص سیب را برای شما بیان می کنیم.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

سیب برای گوارش و جلوگیری از بسیاری از بیماریها مانند، سنگ کیسه صفرا، اختلالات معده، انواع سرطان ها، نقرس، دیابت مفید است. همچنین به دلیل دارا بودن فیبر در درمان یبوست موثر است.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر توت فرنگی و خواص آن

 

سیب به شکل های مختلف در جهان مصرف می شود؛ هم میتوان آن را به تنهایی خورد  و هم می توان آب سیب را گرفت. آب سیب یکی از آبمیوه های پر مصرف جهان است.

سیب را می توان به صورت پخته، منجمد شده، له شده مصرف کرد و مهم تر اینکه سیب را می توان در انواع کیک ها و دسرها استفاده کرد.

با ویرامگ همراه باشید؛ تا به شما طرز تهیه کیک کاراملی سیب را آموزش دهیم.

 

 

مواد لازم برای تهیه کیک کاراملی سیب

آرد                      ۲ لیوان

پودر قند                ۳/۴ لیوان

شکر                    ۴ قاشق غذاخوری

تخم مرغ                ۶ عدد

سیب بزرگ            ۲ عدد

آب جوش              ۱ استکان

بیکینگ پودر           ۲ قاشق چای خوری

آبلیمو                  ۱ قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه کیک کاراملی سیب

سیب را پوست کنده و به شکل خلالهای باریک در می آوریم. شکر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب شود. آبلیمو را به شکر می افزاییم و مرتب ظرف را تکان می دهیم تا شکر و آبلیمو با هم مخلوط شوند.

کف قالب را چرب می کنیم و شکر را که به رنگ قهوه ای روشن درآمده است، کف قالب می ریزیم. خلالهای سیب را روی کاراملها می چینیم. زرده ها و سفیده ها را جدا می کنیم. سفیده ها را با همزن می زنیم تا سفت شود.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بستنی سنتی و خواص و مضررات آن

 

پودر قند را آرام آرام به سفیده ها می افزاییم و هم می زنیم. زرده ها را نیز جداگانه می زنیم تا سفت و سفید شوند. آب جوش را آرام آرام داخل زرده ها می ریزیم ومرتب هم می زنیم. زرده ها و سفیده ها را مخلوط می کنیم.

آرد را به تدریج اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس مایه کیک را روی کارامل و سیب های خلال شده می ریزیم. فر را از قبل گرم می کنیم. قالب محتوی مواد بالا را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا کیک بپزد.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه آبگوشت ساده مواد لازم گوشت گوسفندی    300 گرم پیاز درشت    1 عدد نخود   1 استکان لوبیا چیتی   1 استکان سیب زمینی  کوچک   6 عدد رب گوجه فرنگی     1...
طرز تهیه لوز نارگیل مواد لازم شکر            1 لیوان پودر نارگیل     1 لیوان آب              1/2 لیوان آبلیمو          1 قاشق مربا خوری آب و شکر را مخلوط می کنیم و...
طرز تهیه کلم پلو شیرازی مواد لازم گوشت چرخ کرده           150 گرم برنج                           150 گرم کلم                           100 گرم ریحان                ...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *