طرز تیهیه کیک تی تاپ

,مواد لازم

تخم مرغ       ۴ عدد

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

وانیل   ۱/۴ قاشق چای خوری

شکر    ۱ لیوان

روغن مایع      ۱/۲ لیوان

آرد     ۱ و نیم لیوان

شیر      ۱/۲ لیوان

بیکینگ پودر    ۱ قاشق چای خوری

مواد میانی

پودرکاکائو    ۲ قاشق مربا خوری

پودر دارچین    ۱ قاشق مربا خوری

شکر   ۲/۱ لیوان

 

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ و وانیل را مخلوط می کنیم سپس شکر را کم کم به آن اضافه کرده و با دور آهسته همزن میزنیم. وقتی کمی سبک شد روغن مایع را افزوده به همزدن ادامه میدهیم سپس شیر را افزوده تا مواد به صورت یکدست در بیاید.

سپس آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و ۲ بار الک می کنیم. سپس به مواد فوق در ۲ الی ۳ مرحله اضافه کرده و هم میزنیم بعد کف و دیواره قالب را با کاغذ روغنی پوشانده نیمی از مواد را در قالب ریخته و حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر می گذاریم. زمانی که سینی را به آرامی تکان دادیم، اگر مواد خودش را گرفته بود سینی را از فر خارج کرده و از مخلوط مواد میانی روی آن می پاشیم و بعد حدود ۱۰ دقیقه در فر می گذاریم. سپس مجددا سینی را خارج کرده و ۱/۲ باقی مانده مواد کیک را روی آن بصورت آرام و مسطح پخش می کنیم و مجدد در فر گذاشته تا آماده شود و روی آن طلایی رنگ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *