طرز تهیه آش شلغم

زمان مطالعه: 2 دقیقه

آش شلغم یکی از آش هایی است، که در فصل زمستان بسیار پرطرفدار است.شلغم غنی از ویتامین C می باشد و با عث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

آش شلغم شیرازی و آش شلغم قزوین معروف هستند. می توانید در آش شلغم از گوشت چرخکرده و یا سویا استفاده کنید. آش بدون گوشت برای گیاهخواران انتخاب بسیار مناسبی است.

با ویرامگ همراه باشید، در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه آش شلغم را آموزش دهیم.

مواد لازم

شلغم                        نیم کیلو

برنج                          ۵۰ گرم

لپه                            ۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده          ۲۵۰ گرم

پیاز درشت                  ۲ عدد

زردچوبه                     ½ قاشق چای خوری

نمک و فلفل                به میزان لازم

روغن                         به میزان لازم

شلغم

طرز تهیه آش شلغم:

پیاز را خرد کرده با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و کمی هم می زنیم. سپس لپه و برنج را که پاک کرده و شسته ایم به همراه شلغم که پوست گرفته و رنده کرده ایم به پیاز اضافه می کنیم. دو لیوان آب روی مواد می ریزیم و با نمک و فلفل می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. یک عدد پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و با کمی نمک ورز می دهیم و گلوله های کوچکی به شکل فندوق در می آوریم. وقتی برنج و لپه نرم شد گوشتها را به آش اضافه می کنیم و می گذاریم آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. با کمی نعناع سرخ شده روی آش تزیین می کنیم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *