طرز تهیه خورشت فسنجان

مواد لازم

گوشت چرخ شده          ۳۰۰ گرم

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

پیاز درشت                   ۲ عدد

مغز گردوی چرخ شده      ۲ لیوان

رب انار                        ۳ قاشق غذاخوری

شکر                          به میزان لازم

نمک                         ۱/۴ قاشق چای خوری

روغن                        به میزان لازم

طرز تهیه

یکی از پیازها را رنده می کنیم و در روغن سرخ میکنیم. مغز گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم و کمی  تفت می دهیم. ۳ لیوان آب داخل گردو و پیاز می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا مواد آرام آرام بپزد. پیاز دیگر را نیز رنده می کنیم و داخل گوشت می ریزیم. نمک را اضافه می کنیم و گوشت را با دست خوب ورز می دهیم. از گوشت، گلوله هایی به اندازه فندوق برمیداریم و در دست گرد می کنیم. گلوله های گوشتی را در روغن کمی تفت می دهیم. گوشتها را در اواسط پخت داخل خورش میریزیم، رب انار و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم خورش آرام بپزد و جا بیافتد. در اواخر طبخ ، چنانچه مایل باشید خورش شیرین باشد می توانید شکر به خورش اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *