طرز تهیه سوپ جو

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

با سرد شدن هوا، بازار درست کردن انواع آش ها و سوپ ها گرم می شود. از زمان های قدیم غذا های گرم را درست می کردند تا کمتر دچار سرماخوردگی شوند. با ویرامگ همراه باشید، در این مقاله قصد داریم آموزش تهیه سوپ جو را به شما آموزش بدهیم.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مواد لازم برای تهیه سوپ جو

جو پاک شده                 ½ لیوان

آب قلم گوساله               ۴  لیوان

پیاز متوسط                  ۱ عدد

شیر                           ۳ لیوان

هویج متوسط                ۱ عدد

نمک                          ۱ قاشق مربا خوری

فلفل                          ½ قاشق چایخوری

خامه                         ۱۰۰ گرم

آبلیمو                        ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سوپ جو

جو را چند ساعت قبل از پخت خیس می کنیم. سپس جوی خیس شده را به همراه یک لیوان آب و پیاز که بسیار ریز خرد کرده ایم میگذاریم بپزد. جو باید بحدی بپزد که کاملا دانه های جو بزرگ شده و سپس آب داخل ظرف تبخیر شود. سپس هویج را رنده می کنیم و به همراه آب قلم گوساله که چربی آن را گرفته ایم داخل جو می ریزیم و می گذاریم مواد چند تا جوش بزنند و هویج هم کاملا بپزد . سپس نمک و فلفل و آبلیمو را به سوپ می افزاییم و ده دقیقه مانده به برداشتن سوپ، شیر را هم اضافه می کنیم. سپس سوپ را از روی حرارت بر می داریم وکمی صبر می کنیم تا سوپ کمی خنک شود سپس خامه را سوپ می افزاییم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *