طرز تهیه لازانیا با سس سفید

مواد لازم

لازانیا                        ۱بسته

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

گوشت چرخ کرده         ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط                ۱ عدد

فلفل دلمه ای             ۱ عدد

قارچ خرد شده             ۱ لیوان

پنیر پیتزا                    ۱ بسته

رب گوجه فرنگی          ۱ قاشق غذا خوری

زرد چوبه                   ۱/۳ قاشق چای خوری

نمک                        ۱ قاشق غذا خوری

فلفل                       به میزان لازم

کره                         ۵۰ گرم

پودر آویشن               ۱/۲ قاشق چای خوری

روغن مایع                 ۳ قاشق غذا خوری

آرد                         ۲ قاشق غذا خوری

شیر                       ۱/۲ ۱ استکان

 

طرز تهیه

لازانیا را داخل آب جوش و نمک و ۱ قاشق روغن می ریزیم و می گذاریم لازانیا نرم شود و سپس داخل آبکش می ریزیم و روی آن آب سرد می ریزیم و بعد روی پارچه ای پهن می کنیم تا آب اضافی لازانیا کشیده شود. پیاز را خرد کرده و داخل روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. گوشت چرخ شده را داخل پیاز می ریزیم و می گذاریم گوشت هم سرخ شود. فلفل دلمه ای خرد شده ، قارچ خرد شده را اضافه می کنیم تا آنها هم تفت داده شوند. رب گوجه فرنگی ، زرد چوبه و فلفل را می افزاییم. سپس مواد را از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود.

کره را در تابه می اندازیم تا آب شود. آرد را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد سرخ شود. شیر را آرام آرام داخل آرد می ریزیم و مرتب هم می زنیم. کمی نمک و فلفل هم اضافه می کنیم تا سس غلیظی به دست بیاید. کف ظرف پیرکس را چرب می کنیم. یک لایه لازانیا کف ظرف می چینیم و روی آن ، مایه گوشتی ، کمی سس غلیظ و کمی پنیر پیتزا می پاشیم. سپس تمام ظرف را به همین ترتیب پر می کنیم. در انتها روی مواد پنیر پیتزا می پاشیم. سپس تمام ظرف را به همین ترتیب پر می کنیم. در انتها روی مواد پنیر پیتزا می پاشیم. پودر آویشن را روی پنیر می ریزیم  و در فر که قبلا گرم کرده ایم و حرارت آن ۱۷۵ درجه سانتی گراد است، می گذاریم.

لازانیا باید به مدت ۳۰ دقیقه در فر بماند تا آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *