طرز تهیه کیک نسکافه ای

مواد لازم

شکر              2 قاشق غذا خوری

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

آرد                2 لیوان

روغن مایع       1/4 لیوان

روغن جامد      1/2 لیوان

نسکافه          1  قاشق چای خوری

کاکائو             1 قاشق  مربا خوری

تخم مرغ         4 عدد

وانیل             1/8 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر     2 قاشق چای خوری

آبجوش          1/4 لیوان

 

طرز تهیه

شکر و روغن چامد را با همزن می زنیم تا مخلوط شوند.سپس وانیل و روغن مایع را اضافه میکنیم و هم میزنیم.زرده ها و سفیده ها را جدا می کنیم. زرده ها را یکی یکی داخل مواد می ریزیم و با همزن می زنیم. نسکافه را به همراه پودر کاکائو داخل آبجوش حل می کنیم و داخل مواد می ریزیم تا با هم مخلوط شوند.

آرد را چند بار الک میکنیم و به همراه بیکینگ پودر، به آرامی داخل مواد می ریزیم و مرتب هم می زنیم. کف قالب را که بهتر است گرد باشد، چرب می کنیم و مواد کیک را داخل قالب می ریزیم. فر را از قبل گرم می کنیم. قالب را به مدت نیم ساعت در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *