ته چین مرغ و بادمجان

زمان مطالعه: 1 دقیقه
مواد لازم

برنج :                                       1 کیلو

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مرغ :                                       1 عدد حدود 1/5 کیلو

بادمجان حلقه ای سرخ شده :         4 عدد

روغن مایع :                                2 لیوان

زرده تخم مرغ :                            5 عدد

زعفران سائیده شده :                  1 قاشق مربا خوری

زرشک پلویی :                           100 گرم

شکر :                                     2 قاشق غذاخوری

خلال پسته :                             100 گرم

 

طرز تهیه

برنج را آبکش می کنیم. برنج ته چین را کمی زنده تر بر می داریم، مرغ را می پزیم و استخوانهای آن را می کشیم. بادمجانها را پوست می گیریم و حلقه ای سرخ می کنیم. نصف لیوان آب برنج را صاف می کنیم همراه با ماست و زرده تخم مرغ و زعفران و1 لیوان روغن مایع مخلوط می کنیم.

حدود نیم لیوان از مایه را کنار میگذاریم بقیه مایع را با برنج مخلوط می کنیم، به طوری که زیاد شل نباشد، مقداری از برنج را در قالب مورد نظر ریخته و بعد مرغ ها و بادمجان ها را روی آن میچینیم.بقیه مواد را میریزیم و روی ته چین را روغن می دهیم.با فویل روی ظرف را میبندیم و با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 5/1 تا 2 ساعت میگذاریم بماند.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه تاس کباب: غذای اصیل ایرانی تاس کباب یکی از خوراکی های خوشمزه قدیمی است. خانم های با سلیقه ایرانی به مرور سبزیجات مختلفی را به آن اضافه کرده اند. تاس کباب یک غذای پاییزی محسوب می...
طرز تهیه خمیر پیتزا مواد لازم شیر                2 لیوان خمیر ترش         ½ 1  قاشق غذا خوری روغن مایع          1 لیوان آرد                   به میزان لازم ن...
طرز تهیه شامی آرد نخودچی مواد لازم آرد نخودچی      ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده       ۳۰۰ گرم پیاز متوسط              ۲ عدد جوش شیرین            ۱/۲  قاشق مربا خوری نمک ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *