ته چین مرغ و بادمجان

زمان مطالعه: 1 دقیقه
مواد لازم

برنج :                                       1 کیلو

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مرغ :                                       1 عدد حدود 1/5 کیلو

بادمجان حلقه ای سرخ شده :         4 عدد

روغن مایع :                                2 لیوان

زرده تخم مرغ :                            5 عدد

زعفران سائیده شده :                  1 قاشق مربا خوری

زرشک پلویی :                           100 گرم

شکر :                                     2 قاشق غذاخوری

خلال پسته :                             100 گرم

 

طرز تهیه

برنج را آبکش می کنیم. برنج ته چین را کمی زنده تر بر می داریم، مرغ را می پزیم و استخوانهای آن را می کشیم. بادمجانها را پوست می گیریم و حلقه ای سرخ می کنیم. نصف لیوان آب برنج را صاف می کنیم همراه با ماست و زرده تخم مرغ و زعفران و1 لیوان روغن مایع مخلوط می کنیم.

حدود نیم لیوان از مایه را کنار میگذاریم بقیه مایع را با برنج مخلوط می کنیم، به طوری که زیاد شل نباشد، مقداری از برنج را در قالب مورد نظر ریخته و بعد مرغ ها و بادمجان ها را روی آن میچینیم.بقیه مواد را میریزیم و روی ته چین را روغن می دهیم.با فویل روی ظرف را میبندیم و با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 5/1 تا 2 ساعت میگذاریم بماند.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه شامی آرد نخودچی مواد لازم آرد نخودچی      ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده       ۳۰۰ گرم پیاز متوسط              ۲ عدد جوش شیرین            ۱/۲  قاشق مربا خوری نمک ...
طرز تهیه غذای کله گنجشکی (سر گنجشکی ) خوراک کله گنجشکی یکی از غذاهای بسیار لذیذ و پر طرفدار است. می توان در چهار فصل سال این غذا را درست کرد. این غذا به نوعی غذای فست فوتی ایرانی محسوب می ...
طرز تهیه کیک نسکافه ای مواد لازم شکر              2 قاشق غذا خوری آرد                2 لیوان روغن مایع       1/4 لیوان روغن جامد      1/2 لیوان نسکافه          ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *