ته چین مرغ و بادمجان

مواد لازم

برنج :                                       ۱ کیلو

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مرغ :                                       ۱ عدد حدود ۱/۵ کیلو

بادمجان حلقه ای سرخ شده :         ۴ عدد

روغن مایع :                                ۲ لیوان

زرده تخم مرغ :                            ۵ عدد

زعفران سائیده شده :                  ۱ قاشق مربا خوری

زرشک پلویی :                           ۱۰۰ گرم

شکر :                                     ۲ قاشق غذاخوری

خلال پسته :                             ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه

برنج را آبکش می کنیم. برنج ته چین را کمی زنده تر بر می داریم، مرغ را می پزیم و استخوانهای آن را می کشیم. بادمجانها را پوست می گیریم و حلقه ای سرخ می کنیم. نصف لیوان آب برنج را صاف می کنیم همراه با ماست و زرده تخم مرغ و زعفران و۱ لیوان روغن مایع مخلوط می کنیم.

حدود نیم لیوان از مایه را کنار میگذاریم بقیه مایع را با برنج مخلوط می کنیم، به طوری که زیاد شل نباشد، مقداری از برنج را در قالب مورد نظر ریخته و بعد مرغ ها و بادمجان ها را روی آن میچینیم.بقیه مواد را میریزیم و روی ته چین را روغن می دهیم.با فویل روی ظرف را میبندیم و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵/۱ تا ۲ ساعت میگذاریم بماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *