طرز تهیه آبگوشت بزباش

زمان مطالعه: 2 دقیقه

آبگوشت بزباش از غذاهای محلی استان خراسان و همدان است. با ویرامگ همراه باشید؛ در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه این آبگوشت آشنا کنیم. این غذا را می توانید برای نهار یا شام سرو کنید.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

در تهیه آبگوشت بزباش از حبوبات و گوشت قرمز استفاده می شود بهمین خاطر منبع خوبی برای پروتیئن هست. سبزی ها به سیستم ایمنی بدن کمک میکنند. ترجیحا برای تهیه این آبگوشت از گوشت ماهیچه و یا سر دست استفاده کنید.

مقدار شنبلیله را کم استفاده کنید بخاطر اینکه طمع غذا را تلخ می کند.

 

لوبیا قرمز

 مواد لازم

گوشت گوسفند آبگوشتی                        ۳۰۰ گرم

لوبیا قرمز                                                 ۱  استکان

پیاز درشت                                               ۲ عدد

سیب زمینی کوچک                                 ۵ عدد

تره، جعفری، شنبلیله                              نیم کیلو گرم

نمک                                                       ۱ قاشق مربا خوری

فلفل                                                      ۱/۳  قاشق چایخوری

زرد چوبه                                                 ۱/۲  قاشق چایخوری

لیمو عمانی                                            ۳ عدد

 

 

طرز تهیه آبگوشت بزباش

لوبیا قرمز را پاک کرده، سپس آنها را می شوییم و از شب قبل خیس می کنیم( حداقل ۱۲ ساعت قبل از پخت لوبیا ها خیس دهید ). پیاز را به همراه گوشت، نمک، فلفل، لیموعمانی، زردچوبه و آب می گذاریم بپزد. آب لوبیا قرمز را هم خالی می کنیم و داخل مواد می ریزیم. در اواسط پخت، سبزی را که خرد کرده ایم و به همراه سیب زمینی ها را که شسته ایم؛  داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم آبگوشت آرام بپزد.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *