طرز تهیه آش دوغ

زمان مطالعه: 2 دقیقه

آش دوغ یکی از آش های قدیمی و سنتی ایران هست. این آش در شهر های مختلف مانند شیراز، اردبیل، تبریز،کردستان و… با روشهای مختلف پخته میشود. این آش متشکل از سبزی و حبوبات است و با دوغ طعم دار می شود.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

با ویرامگ همراه باشید، تا دستور پخت این آش خوشمزه و پر طرفدار را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

دوغ                        ۳ لیوان

آرد                          ۴ قاشق غذاخوری

تره و گشنیز              ۱ کیلوگرم

سیر                        ۳ حبه

نخود پخته                ½ لیوان

نعناع خشک             ۲ قاشق غذا خوری

برنج                        ½ لیوان

آب گوشت               ۱ لیوان

نمک                       ½ قاشق مربا خوری

فلفل                      ½ قاشق چایخوری

روغن                     ۴ قاشق غذا خوری

 

بیشنر بخوانید:  طرز تهیه غذای کله گنجشکی (سر گنجشکی )

 

آش دوغ

 

طرز تهیه آش دوغ

آرد و دوغ را خوب هم می زنیم تا آرد در دوغ حل شود. برنج را داخل دوغ می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا مغز برنج نرم شود. سبزی را پاک کرده و خرد می کنیم و داخل آش می ریزیم. پس از آن که سبزی پخت، آب گوشت، نمک و فلفل را می افزاییم. سپس نخود پخته را اضافه می کنیم ومی گذاریم آش جا بیفتد.

روغن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. سیر را خرد می کنیم و در روغن می ریزیم تا سیر تفت بخورد. نعناع خشک را داخل روغن می ریزیم تا نعناع هم تفت بخورد. پس از آن که آش را از روی حرارت برداشتیم؛ نعناع وسیر را به آش می افزاییم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *