طرز تهیه آش شله قلمکار (آش سبزی)

زمان مطالعه: 2 دقیقه

خوردن آش برای صبحانه یکی از عادات ما ایرانی هاست. در هر شهری از کشورمان که سری بزنیم، می بینیم که هر منطقه برای خود یک آش محلی خوشمزه دارد.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

آش شله قلمکار یکی از معروفترین آش های ایرانی است و در تهیه آن از انواع سبزیجات معطر مثل گشنیز، تره، جعفری، اسفناج استفاده می کنند. گفته می شود این آش نخستین بار به دستور ناصرالدین شاه پخته شد و میان مردم و درباریان پخش شد.

با ویرامگ همراه باشید، در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه آش شله قلمکار، معروف به آش سبزی شیرازی آشنا کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه آش شله قلمکار

سبزی آش                               ۱ کیلوگرم

پیازدرشت                                ۲ عدد

نخود پخته                                ۱ استکان

لوبیا چیتی پخته                        ۱ استکان

عدس پخته                               ۱ استکان

برنج                                        ۱ استکان

گوشت سردست                       ۳۰۰ گرم

نمک                                       ۱ قاشق مرباخوری

فلفل                                       ۱/۳ قاشق چایخوری

زردچوبه                                   ۱/۳   قاشق چایخوری

روغن                                      ۴ قاشق غذاخوری

نعناع خشک                            ۲ قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیرسیب زمینی

طرز تهیه

گوشت را با آب و نمک و پیاز می گذاریم بپزد، و له شود سپس گوشت را می کوبیم. پیاز را خرد کرده و در روغن می ریزیم تا پیاز سرخ شود.حبوبات را که از قبل پخته ایم به همراه آب و نمک و فلفل داخل پیاز می ریزیم تا آب بجوشد. سپس برنج را هم داخل مواد می ریزیم تا همه با هم بپزد.سبزی آش را پاک کرده، خرد می کنیم و داخل آش می ریزیم و می گذاریم آش آرام بپزد و جا بیفتد. گوشت را به آنها اضافه می کنیم. پس از آن که آش جا افتاد در ظرف کشیده و روی آن را با نعناع خشک تفت داده شده در روغن و پیاز داغ تزیین میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *