طرز تهیه شامی آرد نخودچی
مواد لازم
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم
فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
جوش شیرین ۱/۲ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را پوست می کنیم و با رنده ریز، رنده می کنیم. پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. سپس جوش شیرین را با ۲/۱ لیوان آب سرد مخلوط می کنیم، داخل گوشت می ریزیم و آرد نخودچی را اضافه می کنیم. سپس مواد را خوب ورز می دهیم تا خوب با هم مخلوط شوند. روغن را در تابه می ریزیم تا داغ شود. سپس از مایه شامی به اندازه نارنگی برمی داریم، در دست گرد می کنیم و سپس بین دو دست صاف می کنیم. سپس وسط شامی را با انگشت سوراخ می کنیم. شامی ها در روغن سرخ می کنیم. بهتر است شامی ها را به تعداد کم در تابه سرخ کنیم تا کف و روغن را خراب نکنند.
عالی بود