طرز تهیه شامی آرد نخودچی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

مواد لازم

آرد نخودچی      ۱۵۰ گرم

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

گوشت چرخ کرده       ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط              ۲ عدد

جوش شیرین            ۱/۲  قاشق مربا خوری

نمک و فلفل          به میزان لازم

روغن       به میزان لازم

 

طرز تهیه

پیاز را پوست می کنیم و با رنده ریز، رنده می کنیم. پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. سپس جوش شیرین را با ۲/۱ لیوان آب سرد مخلوط می کنیم، داخل گوشت می ریزیم و آرد نخودچی را اضافه می کنیم. سپس مواد را خوب ورز می دهیم تا خوب با هم مخلوط شوند. روغن را در تابه می ریزیم تا داغ شود. سپس از مایه شامی به اندازه نارنگی برمی داریم، در دست گرد می کنیم و سپس بین دو دست صاف می کنیم. سپس وسط شامی را با انگشت سوراخ می کنیم. شامی ها در روغن سرخ می کنیم. بهتر است شامی ها را به تعداد کم در تابه سرخ کنیم تا کف و روغن را خراب نکنند.

یک دیدگاه در “طرز تهیه شامی آرد نخودچی

  • 15 سپتامبر 2018 at 17:34
    Permalink

    عالی بود

    Reply

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *