طرز تهیه شیرازی پلو

زمان مطالعه: 2 دقیقه

شیرازی پلو یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه اصیل شیرازی است. با ویرامگ همراه باشید؛ شما را با دستور پخت شیرازی پلو آشنا می کنیم.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مواد لازم

برنج                                                      ۳ استکان

گوشت مرغ پخته و خرد شده                      ۲ لیوان

بادمجان                                                 ۲ عدد

زرشک                                                   ۳ قاشق غذا خوری

تخم مرغ                                                ۲ عدد

ماست سفت                                          ۱ لیوان

زعفران حل شده در آب                             ۲ قاشق غذا خوری

شکر                                                     ۲ قاشق غذا خوری

نمک                                                    ½ ۱ قاشق غذا خوری

فلفل                                                    به میزان لازم

روغن                                                   ۸ قاشق غذاخوری

آب                                                       به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرازی پلو

برنج را پاک کرده و با آب چند بار می شوییم تا آب برنج زلال و شفاف شود. برنج را به همراه آب و نمک چند ساعت قبل از پخت، خیس می کنیم. برنج را آبکش می کنیم. بادمجانها را حلقه حلقه کرده  و در روغن می کنیم و نمک می پاشیم.

زرده های تخم مرغ را با نمک، فلفل، زعفران حل شده در آب و ماست مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند. نیمی از برنج را با مایه تخم مرغ مخلوط می کنیم. کف ظرف را دو قاشق روغن می دهیم. برنج مخلوط را با مایه تخم مرغی کف ظرف می ریزیم. روی برنج را حلقه های بادمجان قرار می دهیم. زرشک را در روغن تفت می دهیم و شکرمی پاشیم. زرشک تفت داده شده را روی بادمجانها می ریزیم. روی مواد، گوشتهای مرغ را که به شکل تکه های درشت خرد کرده ایم؛ قرار می دهیم و مابقی برنج را روی گوشتها می ریزیم. بقیه روغن را داغ کرده، روی برنج می دهیم و به مدت یکساعت روی حرارت ملایم، دم می گذاریم.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *