مرغ شکم پر

مواد لازم

مرغ کوچک                  1 عدد

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

انار دانه کرده کوچک       1 عدد

گردوی خرد شده           2 قاشق غذاخوری

رب انار                       3 قاشق غذاخوری

پیازدرشت                   1 عدد

سس خردل                1 قاشق غذا خوردی

کره                           100 گرم

نمک                         1 قاشق مربا خوری

فلفل                        1/3 قاشق مربا خوری

روغن                        1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا سرخ شود. انار دانه کرده ، گردوی خرد شده ، رب انار، نمک ، فلفل و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط میکنیم. شکم مرغ را پاره کرده و داخل آن را سس خردل می مالیم. داخل شکم را با این مواد پر میکنیم و شکم مرغ را با نخ و سوزن می دوزیم. کف سینی را چرب می کنیم. مرغ را کف سینی می گذاریم و کره را تکه تکه می کنیم و روی قسمتهای مختلف مرغ می گذاریم. مرغ را به مدت یک ساعت و نیم در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا مرغ آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *