مرغ شکم پر

مواد لازم

مرغ کوچک                  ۱ عدد

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

انار دانه کرده کوچک       ۱ عدد

گردوی خرد شده           ۲ قاشق غذاخوری

رب انار                       ۳ قاشق غذاخوری

پیازدرشت                   ۱ عدد

سس خردل                ۱ قاشق غذا خوردی

کره                           ۱۰۰ گرم

نمک                         ۱ قاشق مربا خوری

فلفل                        ۱/۳ قاشق مربا خوری

روغن                        ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا سرخ شود. انار دانه کرده ، گردوی خرد شده ، رب انار، نمک ، فلفل و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط میکنیم. شکم مرغ را پاره کرده و داخل آن را سس خردل می مالیم. داخل شکم را با این مواد پر میکنیم و شکم مرغ را با نخ و سوزن می دوزیم. کف سینی را چرب می کنیم. مرغ را کف سینی می گذاریم و کره را تکه تکه می کنیم و روی قسمتهای مختلف مرغ می گذاریم. مرغ را به مدت یک ساعت و نیم در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا مرغ آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *