طرز تهیه خمیر پیتزا

زمان مطالعه: < 1 دقیقه
مواد لازم

شیر                2 لیوان

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

خمیر ترش         ½ 1  قاشق غذا خوری

روغن مایع          1 لیوان

آرد                   به میزان لازم

نمک                ¼ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

شیر را ولرم می کنیم و خمیر ترش را داخل آن می ریزیم و هم می زنیم تا خمیر تراش در شیر حل شود. نمک را به آن می افزاییم و ده دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد را به شکل دایره در می آوریم و وسط آن را گود می کنیم.

ابتدا مایه خمیر ترش و سپس روغن را می ریزیم و شروع به خمیر کردن آرد می کنیم. تا حدی باید آرد به خمیر بیفزاییم که خمیر به دست نچسبد.

سپس روی خمیر را می پوشانیم و به مدت دو ساعت می گذاریم خمیر بماند و عمل بیاید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *