طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های پر طرفدار در تمام جهان است. از نامش مشخصه که از کشور مکزیک ظهور کرده است. ذرت مکزیکی  در کشور  مختلف با مواد مختلف طبخ میشود.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

با ویرامگ همراه باشید، در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و پرطرفدار را آموزش دهیم.

مواد لازم

کنسرو ذرت                         ۱ قوطی

کره                                   ۲ قاشق غذا خوری

آویشن                                ۲ قاشق غذا خوری

پودر سیر                            ۱ قاشق چای خوری

قارچ                                 ۱ پیمانه

پنیر پیتزا                            ۳ قاشق

نمک و فلفل                        به میزان لازم

ذرت مکزیکی

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

درون قابلمه ی یا ظرف شیشه ای مناسب تا نصفه آب میریزیم و میگذاریم تا به جوش بیاید. کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار می دهیم تا گرم شود. کره یا روغن را درون کاسه می ریزیم و ذرت های کنسروی را اضافه می کنیم. قارچ ها را خرد کرده تفت می دهیم یا می پزیم.

قارچ را به  ذرت اضافه می کنیم و چند دقیقه اجازه می دهیم که ذرت و قارچ داغ شوند. آویشن، پودر سیر، سس مایونز، فلفل و نمک اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

در انتها پنیر پیتزا میریزیم تا با حرارت پنیر آب شود.ذرت ها را درون ظرف ریخته با سس سفید سرو میکنیم.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *