طرز تهیه سالاد سزار

زمان مطالعه: 3 دقیقه

سالاد سزار یکی از سالاد های مجلسی است که بیشتر در کافه ها و رستوران ها سرو می شود. سالاد سزار یک سالاد ایتالیایی است که شما می توانید براساس ذائقه خود آن را تغییر دهید.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

با ویرامگ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد سزار که یکی از سالاد های پرطرفدار در سالهای اخیر در بین ما ایرانیان است؛ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه سالاد سزار

فیله مرغ                                    ۴ تیکه

گوجه گلخانه ای                          ۱ بسته

نان تست                                    ۵ عدد

کاهوی فرنگی                            ۱ عدد

ذرت                                          مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار

ماست                                      ۲ قاشق غذا خوری

سس مایونر                               ۲ قاشق غذا خوری

سس خردل                               ۱ قاشق غذا خوری

سیر                                          ۱ عدد رنده شده

پنیر پارمسان                              ۴ قاشق غذا خوری

سرکه سفید                              ۲ قاشق غذا خوری

آبلیمو                                        ۲ قاشق غذا خوری

نمک ، فلفل سیاه ، آویشن          به مقدار لازم

سس سالاد سزار
سس سالاد سزار

طرز تهیه سس سالاد سزار

ابتدا سس مایونز را با ماست و سس خردل مخلوط می کنیم و خوب بهم می زنیم تا مخلوط  حاصل یک دست شود. سپس سرکه را اضافه می کنیم و باز مواد را به هم می زنیم. در نهایت سیر ، پنیر پارمیزان ، آبلیمو، نمک ، فلفل سیاه و آویشن را اضافه می کنیم. مواد را به هم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

طرز تهیه سالاد سزار

ابتدا از شب قبل تیکه های مرغ را در ظرف درب داری ریخته و با نمک، فلفل ، ادویه کاری، زنجبیل، زیره، و دارچین مزه دار می کنیم. سپس درب آن را بسته در یخچال می گذاریم.

برای تهیه سالاد سزار شما باید نان تست را به قطعات مربع شکل کوچک ( کمی بزرگتر از حبه قند ) تقسیم می کنیم، سپس آن ها را در مقدار کمی روغن زیتون تفت می دهیم.

کاهو را شسته و با دست آنها را خرد کرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. سپس مرغ ها را که از شب قبل مزه دار کرده ایم را در ماهیتابه ریخته و با یک قاشق روغن تفت می دهیم. سپس به ظرفی که کاهو های خرد شده را ریخته ایم اضافه می کنیم.

۳-۴ قاشق غذا خوری ذرت کنسرو شده را به مواد اضافه می کنیم. گوجه ها را از وسط نصف کرده و در ظرف می ریزیم.

حالا سالاد سزار ما آماده است، می توانیم با سس خوشمزه ای که درست کردیم سرو کنیم.

 

بیشتر بخوانید

طرز تهیه بستنی سنتی و خواص و مضررات آن بستنی سنتی همانند ماست دارای باکتری پروبیوتیک است، که مانع رشد باکتری های بیماری زای روده می شوند. بستنی دارای مواد مغذی بسیاری است از جمله: پروتئین، ...
طرز تهیه دسر توت فرنگی و خواص آن دسر توت فرنگی یکی از دسر های بسیار لذیذ و پر طرفدار است. با ویرامگ همراه باشید تا شما را با طرز تهیه دسر توت فرنگی و فواید توت فرنگی بیشتر آشنا کنیم. ...
طرز تهیه هات چاکلت خانگی چطور هات چاکلت خانگی درست کنیم؟ هات چاکلت یا همون شکلات داغ یکی از نوشیدنی‌های لاکچری فصل سرد هست که طرفدارهای زیادی داره. پس قصد داریم طرز تهیه هات ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *