طرز تهیه لازانیای بادمجان

مواد لازم

لازانیا                        ۱ بسته

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

بادمجان متوسط           ۴ عدد

تخم مرغ                    ۴ عدد

پنیر پیتزای رنده شده     ۱ لیوان

روغن                        ۴ قاشق غذا خوری

نمک                        ۱ قاشق مربا خوری

فلفل                        به میزان لازم

 

طرز تهیه

لازانیا را داخل ظرف آبجوش و نمک می ریزیم تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و با آب سرد می شوییم و روی پارچه پهن می کنیم تا آب اضافی آنها کشیده شود. بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می کنیم. نمک می پاشیم و تخم مرغها را هم  داخل آب جوش می اندازیم تا سفت شوند. کف ظرف پیرکس را چرب می کنیم. یک لایه لازانیا، یک لایه بادمجان سرخ شده و یک لایه تخم مرغ سفت حلقه شده می گذاریم و تمام ظرف را به همین شکل پر می کنیم. روی لازانیا را پنیر پیتزا می ریزیم و با دست فشار می دهیم تا مواد به هم بچسبند. سپس به مدت نیم ساعت در فر با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده ایم، می گذاریم تا لازانیا آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *