طرز تهیه لازانیای بادمجان

زمان مطالعه: 1 دقیقه
مواد لازم

لازانیا                        1 بسته

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

بادمجان متوسط           4 عدد

تخم مرغ                    4 عدد

پنیر پیتزای رنده شده     1 لیوان

روغن                        4 قاشق غذا خوری

نمک                        1 قاشق مربا خوری

فلفل                        به میزان لازم

 

طرز تهیه

لازانیا را داخل ظرف آبجوش و نمک می ریزیم تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و با آب سرد می شوییم و روی پارچه پهن می کنیم تا آب اضافی آنها کشیده شود. بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می کنیم. نمک می پاشیم و تخم مرغها را هم  داخل آب جوش می اندازیم تا سفت شوند. کف ظرف پیرکس را چرب می کنیم. یک لایه لازانیا، یک لایه بادمجان سرخ شده و یک لایه تخم مرغ سفت حلقه شده می گذاریم و تمام ظرف را به همین شکل پر می کنیم. روی لازانیا را پنیر پیتزا می ریزیم و با دست فشار می دهیم تا مواد به هم بچسبند. سپس به مدت نیم ساعت در فر با حرارت 230 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده ایم، می گذاریم تا لازانیا آماده شود.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه آبگوشت ساده مواد لازم گوشت گوسفندی    300 گرم پیاز درشت    1 عدد نخود   1 استکان لوبیا چیتی   1 استکان سیب زمینی  کوچک   6 عدد رب گوجه فرنگی     1...
طرز تهیه لازانیا با سس سفید مواد لازم لازانیا                        1بسته گوشت چرخ کرده         300 گرم پیاز متوسط                1 عدد فلفل دلمه ای             1 عدد ...
طرز تهیه کلم پلو شیرازی مواد لازم گوشت چرخ کرده           150 گرم برنج                           150 گرم کلم                           100 گرم ریحان                ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *