طرز تهیه لازانیای بادمجان

زمان مطالعه: 1 دقیقه
مواد لازم

لازانیا                        1 بسته

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

بادمجان متوسط           4 عدد

تخم مرغ                    4 عدد

پنیر پیتزای رنده شده     1 لیوان

روغن                        4 قاشق غذا خوری

نمک                        1 قاشق مربا خوری

فلفل                        به میزان لازم

 

طرز تهیه

لازانیا را داخل ظرف آبجوش و نمک می ریزیم تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و با آب سرد می شوییم و روی پارچه پهن می کنیم تا آب اضافی آنها کشیده شود. بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می کنیم. نمک می پاشیم و تخم مرغها را هم  داخل آب جوش می اندازیم تا سفت شوند. کف ظرف پیرکس را چرب می کنیم. یک لایه لازانیا، یک لایه بادمجان سرخ شده و یک لایه تخم مرغ سفت حلقه شده می گذاریم و تمام ظرف را به همین شکل پر می کنیم. روی لازانیا را پنیر پیتزا می ریزیم و با دست فشار می دهیم تا مواد به هم بچسبند. سپس به مدت نیم ساعت در فر با حرارت 230 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده ایم، می گذاریم تا لازانیا آماده شود.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه بیف استروگانف مواد لازم گوشت راسته     400 گرم پیاز درشت    2 عدد آرد     1 قاشق غذا خوری سیب زمینی    4 عدد خامه     150 گرم نمک    1/2 قاشق چای خو...
طرز تهیه کیک کاراملی سیب سیب میوه فصل پاییز است. بیش از ۷۵۰۰ نوع سیب وجود دارد که عمدتا به رنگ های زرد، قرمز و سبز است.سیب دارای خواص بیشماری است؛ اینجا به چند مورد از مهمترین...
طرز تهیه دسر توت فرنگی و خواص آن دسر توت فرنگی یکی از دسر های بسیار لذیذ و پر طرفدار است. با ویرامگ همراه باشید تا شما را با طرز تهیه دسر توت فرنگی و فواید توت فرنگی بیشتر آشنا کنیم. ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *