طرز تهیه موساکا

زمان مطالعه: 2 دقیقه

موساکا یک غذای یونانی بسیار خوشمزه و پر کالری است. مواد اصلی مورد استفاده در آن بادمجان و گوشت چرخ کرده است. گاهی موساکا را به ترکیه نسبت می دهند ولی بیشتر بعنوان یک غذای محلی یونانی است که معمولا با ماست و نان سرو می شود.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

با ویرامگ همراه باشید؛ تا به شما طرز تهیه این غذای لذیذ و آسان را آموزش دهیم.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ

 

مواد لازم برای تهیه موساکا

مواد لازم برای تهیه موساکا

بادمجان قلمی حلقه شده                       ۴ عدد

گوشت چرخ کرده                                    ۲۰۰ گرم

پیاز ریز شده                                           ۱ عدد

سیر خرد شده                                       ۳ حبه

قارچ ورق شده                                       ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای خرد شده                         ۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی                                     ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا                                                ۲۰۰ گرم

آویشن                                                   ۱ قاشق مربا خوری

 

مواد لازم برای سس سفید

 

شیر                                                        ۱ پیمانه

آرد                                                          ۱ قاشق غذا خوری

کره                                                         ۲۰۰ گرم

خامه                                                       ۱ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل                                             مقداری

 

موساکا

طرز تهیه موساکا

پیاز رو تفت دهید، بعد سیر رو اضافه کنید و تفت داده، سپس گوشت رو بهش اضافه کنید، خوب تفت دهید.بعد رب و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل رو اضافه کنید. مایه ماکارونی خوشرنگ درست کنید؛ در  انتها آویشن رو افزوده از روی اجاق بردارید.

بادمجان ها رو دو ساعت در آب نمک خوابانده بعد خشک کرده و سرخ کنید. می توانید این کارو تو فر انجام دهید.

برای تهیه سس سفید

شیر و آرد را خوب مخلوط کنید و بزارید روی حرارت و هم بزنید تا جوشیده و غلیظ شود. کره و نمک و فلفل را بزنید مخلوط کنید از روی اجاق بردارید و بعد خامه رو بهش اضافه کنید. ته ظرف پیرکس رو چرب کنید به ترتیب لایه لایه بادمجان، مایه گوشت، سس سفید و قارچ و پنیر رو بریزید تا مواد تمام شود.

لایه آخر باید پنیر پیتزا باشد. سپس حدود سه ربع بزارید در حرارت ملایم داخل فر قرار دهید تا بپزد یکی دو دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سالاد سزار

 

نکته اول: می توانید قارچ را با مایه گوشتی مخلوط کنید و به همراه گوشت تفت دهید.

نکته دوم: می توانید یک پیمانه ماست رو با یک عدد تخم مرغ به اضافه نمک مخلوط کنید و در انتها بریزید روی این غذا و بعد بزارید تو فر.همچنین می توانید این مخلوط ماستی رو به مایه گوشتی اضافه کنید و لالایه بریزید.

نکته سوم: می توانید از یک لایه سیب زمینی ورقه ای سرخ شده ته ظرف به عنوان پایه غذا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *