طرز تهیه پاستا جامبوشلز (پاستا صدفی بزرگ)

زمان مطالعه: 2 دقیقه

برای درست کردن پاستا صدفی شکم پر و پر کردن پاستا صدفی بزرگ از هر موادی میتوانید استفاده کنید. این به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مواد لازم

پاستا جامبوشلز ( پاستا صدفی بزرگ )         یک بسته
قارچ                                                       ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده                                    ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز                                      ۲ عدد متوسط
پیاز                                                         ۱ عدد بزرگ
پنیر پیتزا                                                  به میزان لازم
رب گوجه                                               ۲ قاشق غذا خوری
نمک                                                      به میزان کافی
فلفل                                                        به میزان کافی
زردچوبه                                                به میزان کافی
آویشن                                                    به میزان کافی
زنجبیل                                                  به میزان کافی

مواد لازم برای تهیه سس سفید

آرد              ۱ قاشق غذا خوری
کره            ۲۵۰   گرم
شیر            ۱ لیوان
پودر سیر    به میزان کافی


طرز تهیه سس سفید

ابتدا آرد را کمی تفت میدهیم.سپس کره را آب میکنیم به آرد اضاف میکنیم، بعد نمک و پودر سیر را اضافه کرده و بعد کم کم شیر را به مواد می افزاریم تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود.

طرز تهیه پاستا صدفی بزرگ

قارچ ها شسته و به صورت نگینی خرد کنید. فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیاز را نگینی خورد کرده در روغن سرخ میکنیم سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضاف می کنیم و نمک، فلفل، آویشن، زنجبیل و زردچوبه را به آن می زنیم، و تفت میدهیم.
فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم سپس قارچ را اضافه می کنیم و بعد از آن ذرت‌ و رب گوجه را اضاف میکنیم.
مایه برای پر کردن پاستا صدفی آماده است حال به سراغ جامبوشلزها می رویم‌.
ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و می گذاریم تا بجوش آید سپس جامبوشلز ها را داخل آب جوش میریزم نرم که شد آبکش میکنیم و بعد از آن روی پاستا صدفی ها آب سرد میریزم تا بهم نچسبند.
سپس داخل پاستا صدفی را با مواد پر کرده، خیلی آنها را پر نکنید و جا برای پنبر پیتزا هم بگذارید.
بعد از اینکه تک تک جامبوشلزها را پر کردید کمی سس سفید که از قبل تهیه کردید را روی آنها بریزید و سپس پنیر پیتزا به آنها اضافه کنید. کف ظرف را کمی چرب کنید سپس سس سفید بریزید و بعد پاستا ها را می توانید به هر شکلی که دوست دارید در ظرف بچینید.به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ها آب شوند و سپس چند دقیقه نیز گریل فر را روشن کنید تا کمی پنیرها طلایی شود.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه لوز نارگیل مواد لازم شکر            1 لیوان پودر نارگیل     1 لیوان آب              1/2 لیوان آبلیمو          1 قاشق مربا خوری آب و شکر را مخلوط می کنیم و...
طرز تهیه دسر پان اسپانیا مواد لازم آرد      1/2 پیمانه نشاسته یا آرد ذرت       2 قاشق غذا خوری شکر    2/3  لیوان وانیل    1/2  قاشق چای خوری شیر    4 پیمانه تخ...
طرز تهیه خمیر پیتزا مواد لازم شیر                2 لیوان خمیر ترش         ½ 1  قاشق غذا خوری روغن مایع          1 لیوان آرد                   به میزان لازم ن...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *