طرز تهیه کوکوی ماکارونی و آنچه باید در مورد ماکارونی بدانید

زمان مطالعه: 2 دقیقه

ماکارونی غذایی است که طرفدار زیادی در بین خانواده ها دارد، خیلی سریع آماده می شود. تاریخچه پیدایش ماکارونی به پیش از تمدن روم در ایتالیا می رسد.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

ارزش غذایی ماکارونی به نوع آردی است که در تهیه آن استفاده می شود. ماکارونی غنی از نشاسته است و پروتئین بسیار کمی دارد. از نظر عناصر معدنی مثل آهن و روی در مقابل غذاهای دیگر در حد متوسط است.

با ویرامگ همراه باشید؛ تا شما را با طرز تهیه کوکوی ماکارونی و ارزش غذایی آن بیشتر آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک مرغ چینی

 

ارزش غذایی ماکارونی در هنگام پخت تغییر میکند و ممکن است ۲۰% مواد انرژی زای خود را از دست بدهد.  ولی ماکارونی را هیچگاه به تنهایی نمی خوردیم.

بعضی از خواص ماکارونی را بشناسیم

ماکارونی های سبوس دار خیلی بهتر از ماکارونی های معمولی است.

ماکارونی سرشار از ویتامین آ است که این ویتامین برای سلامت پوست و رشد سلولهای جدیدی مفید است.

ماکارونی سرشار از اسیدفولیک است، که به رشد مو ها کمک میکند. همچنین برای بهبود جوش های صورت نیز موثر است.

ماکارونی سرشار از پتاسیم است و به کاهش کلسترول بدن و سلامت قلب کمک می کند و مانع بیماری های قلبی می شود.

ماکارونی سرشار از کربوهیدارت است که به بدن انرژی زیادی می دهد و همچنین باعث افزایش وزن می شود. اگر می خواهید کمبود وزن خود را جبران کنید بهترین ماده غذایی که می توانید استفاده کنید؛ ماکارونی است.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

موادلازم برای تهیه کوکوی ماکارونی

ماکارونی شکل دار         ۲۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده           ۲۰۰ گرم

تخم مرغ                      ۵ عدد

نمک و فلفل                 به میزان لازم

روغن                          به میزان لازم

پیاز درشت                  ۱ عدد

زردچوبه                     ۱/۲ قاشق چای خوری

 

کوکوی ماکارونی

طرز تهیه کوکوی ماکارونی

ظرفی را تا نیمه آب می کنیم. ماکارونی را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و نرم شود. ماکارونی را آبکش کرده، کمی آب سرد روی ماکارونی می ریزیم.

پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل می زنیم تا کف کند.

مواد بالا را داخل تخم مرغ می ریزیم تا داغ شود. مایه کوکو را داخل روغن می ریزیم در ماهی تابه را می گذاریم تا یک طرف کوکو سرخ شود.کوکو را برمی گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه کاپ کیک بدون فر مواد لازم آرد سفید     8 قاشق غذا خوری روغن مایع    6 قاشق غذا خوری تخم مرغ   2 عدد وانیل    1/2 قاشق چای خوری پودر کاکائو    4 قاشق غذاخ...
طرز تهیه آش رشته مواد لازم سبزی آش                  1 کیلو گرم پیاز درشت                   3 عدد نخود پخته                    1 استکان لوبیا چیتی پخته       ...
طرز تهیه تاس کباب: غذای اصیل ایرانی تاس کباب یکی از خوراکی های خوشمزه قدیمی است. خانم های با سلیقه ایرانی به مرور سبزیجات مختلفی را به آن اضافه کرده اند. تاس کباب یک غذای پاییزی محسوب می...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *