طرز تهیه مرصع پلو
مواد لازم
برنج 4 استکان
فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید
مرغ پخته و خرد شده 2 لیوان
زرشک 4 قاشق غذاخوری
خلال بادام 5 قاشق غذاخوری
خلال پسته 5 قاشق غذاخوری
خلال پوست نارنج 5 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی 5 قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق غذاخوری
روغن 6 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را پاک کرده و با آب چند بار می شوییم تا آب برنج زلال و شفاف شود. برنج را به همراه آب و نمک چند ساعت قبل از پخت ، خیس می کنیم.زرشک و کشمش را داخل تابه می ریزیم تا کمی تفت بخورد.3 قاشق غذاخوری شکر را داخل زرشک و کشمش می ریزیم. خلال پوست نارنج را با آب چند بار می جوشانیم تا تلخی پوست نارنج گرفته شود وسپس شکر را داخل آن می ریزیم تا خلال و شکر با هم بجوشند. خلال پوست نارنج را داخل زرشک میریزیم .خلال بادام و پسته را اضافه می کنیم. زعفران حل شده را در آب را هم اضافه میکنیم.برنج را آبکش میکنیم و دم می گذاریم .موقع کشیدن ، برنج را در دیس میکشیم. مرغ را که به قطعات درشت تکه کرده ایم روی برنج می گذاریم. کمی برنج را داخل مخلوط زرشک و خلالها میریزیم و مخلوط میکنیم. این مخلوط را روی دیس میکشیم.