طرز تهیه مرصع پلو

مواد لازم

برنج                             ۴ استکان

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مرغ پخته و خرد شده        ۲ لیوان

زرشک                          ۴ قاشق غذاخوری

خلال بادام                     ۵ قاشق غذاخوری

خلال پسته                    ۵ قاشق غذاخوری

خلال پوست نارنج            ۵ قاشق غذاخوری

کشمش پلویی                ۵ قاشق غذاخوری

زعفران حل شده در آب      ۲ قاشق غذاخوری

نمک                             ۱/۴ قاشق غذاخوری

روغن                            ۶ قاشق غذاخوری

شکر                            ۶ قاشق غذاخوری

آب                               به میزان لازم

طرز تهیه

برنج را پاک کرده و با آب چند بار می شوییم تا آب برنج  زلال و شفاف شود. برنج را به همراه آب و نمک چند ساعت قبل از پخت ، خیس می کنیم.زرشک و کشمش را داخل تابه می ریزیم تا کمی تفت بخورد.۳ قاشق غذاخوری شکر را داخل زرشک و کشمش می ریزیم. خلال پوست نارنج را با آب چند بار می جوشانیم تا تلخی پوست نارنج گرفته شود وسپس شکر را داخل آن می ریزیم تا خلال و شکر با هم بجوشند. خلال پوست نارنج را داخل زرشک میریزیم .خلال بادام و پسته را اضافه می کنیم. زعفران حل شده را در آب را هم اضافه میکنیم.برنج را آبکش میکنیم و دم می گذاریم .موقع کشیدن ، برنج را در دیس میکشیم. مرغ را که به قطعات درشت تکه کرده ایم روی برنج می گذاریم. کمی برنج را داخل مخلوط زرشک و خلالها میریزیم و مخلوط میکنیم. این مخلوط را روی دیس میکشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *