طرز تهیه مرصع پلو

زمان مطالعه: 1 دقیقه
مواد لازم

برنج                             4 استکان

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مرغ پخته و خرد شده        2 لیوان

زرشک                          4 قاشق غذاخوری

خلال بادام                     5 قاشق غذاخوری

خلال پسته                    5 قاشق غذاخوری

خلال پوست نارنج            5 قاشق غذاخوری

کشمش پلویی                5 قاشق غذاخوری

زعفران حل شده در آب      2 قاشق غذاخوری

نمک                             1/4 قاشق غذاخوری

روغن                            6 قاشق غذاخوری

شکر                            6 قاشق غذاخوری

آب                               به میزان لازم

طرز تهیه

برنج را پاک کرده و با آب چند بار می شوییم تا آب برنج  زلال و شفاف شود. برنج را به همراه آب و نمک چند ساعت قبل از پخت ، خیس می کنیم.زرشک و کشمش را داخل تابه می ریزیم تا کمی تفت بخورد.3 قاشق غذاخوری شکر را داخل زرشک و کشمش می ریزیم. خلال پوست نارنج را با آب چند بار می جوشانیم تا تلخی پوست نارنج گرفته شود وسپس شکر را داخل آن می ریزیم تا خلال و شکر با هم بجوشند. خلال پوست نارنج را داخل زرشک میریزیم .خلال بادام و پسته را اضافه می کنیم. زعفران حل شده را در آب را هم اضافه میکنیم.برنج را آبکش میکنیم و دم می گذاریم .موقع کشیدن ، برنج را در دیس میکشیم. مرغ را که به قطعات درشت تکه کرده ایم روی برنج می گذاریم. کمی برنج را داخل مخلوط زرشک و خلالها میریزیم و مخلوط میکنیم. این مخلوط را روی دیس میکشیم.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه لازانیا با سس سفید مواد لازم لازانیا                        1بسته گوشت چرخ کرده         300 گرم پیاز متوسط                1 عدد فلفل دلمه ای             1 عدد ...
طرز تهیه تاس کباب: غذای اصیل ایرانی تاس کباب یکی از خوراکی های خوشمزه قدیمی است. خانم های با سلیقه ایرانی به مرور سبزیجات مختلفی را به آن اضافه کرده اند. تاس کباب یک غذای پاییزی محسوب می...
طرز تهیه غذای کله گنجشکی (سر گنجشکی ) خوراک کله گنجشکی یکی از غذاهای بسیار لذیذ و پر طرفدار است. می توان در چهار فصل سال این غذا را درست کرد. این غذا به نوعی غذای فست فوتی ایرانی محسوب می ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *