طرز تهیه مرصع پلو

زمان مطالعه: 1 دقیقه
مواد لازم

برنج                             4 استکان

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

مرغ پخته و خرد شده        2 لیوان

زرشک                          4 قاشق غذاخوری

خلال بادام                     5 قاشق غذاخوری

خلال پسته                    5 قاشق غذاخوری

خلال پوست نارنج            5 قاشق غذاخوری

کشمش پلویی                5 قاشق غذاخوری

زعفران حل شده در آب      2 قاشق غذاخوری

نمک                             1/4 قاشق غذاخوری

روغن                            6 قاشق غذاخوری

شکر                            6 قاشق غذاخوری

آب                               به میزان لازم

طرز تهیه

برنج را پاک کرده و با آب چند بار می شوییم تا آب برنج  زلال و شفاف شود. برنج را به همراه آب و نمک چند ساعت قبل از پخت ، خیس می کنیم.زرشک و کشمش را داخل تابه می ریزیم تا کمی تفت بخورد.3 قاشق غذاخوری شکر را داخل زرشک و کشمش می ریزیم. خلال پوست نارنج را با آب چند بار می جوشانیم تا تلخی پوست نارنج گرفته شود وسپس شکر را داخل آن می ریزیم تا خلال و شکر با هم بجوشند. خلال پوست نارنج را داخل زرشک میریزیم .خلال بادام و پسته را اضافه می کنیم. زعفران حل شده را در آب را هم اضافه میکنیم.برنج را آبکش میکنیم و دم می گذاریم .موقع کشیدن ، برنج را در دیس میکشیم. مرغ را که به قطعات درشت تکه کرده ایم روی برنج می گذاریم. کمی برنج را داخل مخلوط زرشک و خلالها میریزیم و مخلوط میکنیم. این مخلوط را روی دیس میکشیم.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه خوراک ماهیچه گوسفند خوراک ماهیچه جزو یکی از غذاهای مجلسی است. شاید فک کنید که تهیه آن بسیار مشکل است با ویرامگ همراه باشید و دستور تهیه این غذای لذیذ را یاد بگیرید. گو...
طرز تهیه سالاد میوه سالاد میوه یکی از سالاد های خوشمزه و لذیذ است. این سالاد برای کاهش وزن و لاغری بسیار مفید است. سالاد میوه یک سالاد رژیمی است که یک میان وعده سبک و ...
مرغ شکم پر مواد لازم مرغ کوچک                  1 عدد انار دانه کرده کوچک       1 عدد گردوی خرد شده           2 قاشق غذاخوری رب انار                    ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *