به زودی منتظر گوشت گیاهی باشید!

گوشت گیاهی شاید یکی از عجیب‌ترین تضادهایی باشه که باهاش مواجه بشید اما در آینده‌ای نه چندان دور باید منتظرش باشیم. درواقع مدت‌هاست که دانشمندان و سرآشپرهای معروف به دنبال راهی هستن تا گوشت گیاهی بسازن که جایگزین گوشت حیوانی بشه و حالا به نظر می‌رسه که این تلاش‌ها در حال تحقق و ورود به دنیای صنعت فناوری هست.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

 

مزایای تولید گوشت گیاهی

شاید با فکر کردن به گوشتی که حیوانی نیست تصور کنید این گوشت ارزش غذایی نداره و یا حتی هزینه زیادی رو به سبد کالای خانواده‌ها تحمیل می‌کنه اما باید بگیم دقیقا بر خلاف این تصورات گوشت گیاهی مزایای بسیاری داره. درواقع تولد گوشت حیوانی اثرات مخبری رو برای محیط زیست به دنبال داره که گوشت گیاهی این مسائل رو نداره. از جمله مزایا این نوع گوشت می‌تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • نشر گازهای گلخانه‌ای به شدت کاهش پیدا می‌کنه و از تغییرات آب و هوایی جلوگیری می‌شه
  • هزینه تولید غذا به شدت پایین می‌آد
  • کاهش بیماری‌های ناشی از محصولات حیوانی

 

فناوری چه نقشی در تهیه‌ی گوشت‌های گیاهی دارد

کامیپوترها تقریبا هر کاری را انجام می‌دهند اما هنوز به آشپزهای خوبی تبدیل نشده‌اند اما کامپیوترها می‌توانند در تحقیقات مربوط به شناسایی و فرمول‌سازی گوشت گیاهی کمک ویژه‌ای داشته باشند تا گوشتی مغذی و خوشمزه تولید شود و ضمنا از تولید محصولاتی که بیماری‌های حیوانی را منتقل می‌کنند جلوگیری شود.

گویا اخیرا در آزمایشگاهی در انگلستان نوعی همبرگر کاملا گیاهی تولید و امتحان شده است که سر و صدای زیادی به پا کرده است. شرکت بیاند میت در جنوب کالیفرنیا هم نوعی همبرگر گیاهی تولید کرده است که در اولین روز فروش در کمتر از یک ساعت کل موجودی آن به پایان رسیده است.

مسئله اینجاست که ترکیب چند گیاه ساده با هم نمی‌تواند غذایی را تولید کند که عاشقان گوشت را راضی کند از این رو محققان به تحقیقات عمیقی پرداخته‌اند تا خواص مختلف یک گوشت خوب از جمله بافت، آبدار بودن، عطر و طعم آن را نیز فراهم آورند.

 

نظر شما در مورد گوشت گیاهی چیست؟ اگر پای این گوشت به کشور باز شود، فرصتی به گوشت گیاهی می‌دهید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *