معرفی و مقایسه بهترین سایت ساز های ایرانی
این روزها که فضای مجازی بر زندگی همه ما تاثیر گذاشته است، نمیتوانیم خودمان را از این شرایط دور کنیم و در دهکده تنهایی خود بمانیم. بلکه ما هم ناچاریم با این موج جدید همراه شویم. برای حضور فعال و تاثیرگذار در این فضا، بهترین راه طراحی سایت حرفه ای برای کسب و کارمان است. شاید در نگاه اول تصور کنید که ساخت سایت هزینه زیادی را برای شما به دنبال خواهد داشت اما سایت ساز ها کار را راحت کردهاند.
فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید
سایت ساز ها در واقع ابزاری هستند که با استفاده از آنها، به صورت آنلاین و بدون نیاز به هیچگونه دانش برنامه نویسی میتوانید در کمترین زمان ممکن سایت و یا صفحه شخصی دلخواهتان را طراحی کنید.
سایت ساز ها و فروشگاه ساز های مختلفی در سراسر ایران وجود دارند که میتوانید برای طراحی سایت حرفه ای و یا طراحی صفحه شخصی برای معرفی خودتان از آنها استفاده کنید.
از آنجایی که سایت ساز های زیادی وجود دارد که ممکن است انتخاب را برای شما سخت کند قصد داریم بهترین سایت ساز های ایرانی را به همراه ویژگیهای مهم هر یک به شما معرفی کنیم. با ویرامگ همراه باشید.
بیشتر بخوانید: ۹ دلیل که باید برای کسب و کار خود یک وب سایت داشته باشید
معرفی و مقایسه بهترین سایت ساز های ایرانی
سی می پلاس
سی می پلاس یکی از بهترین سایت ساز های ایرانی است. سی می پلاس کاملا درگ اند دراپ است یعنی تمامی المانهایی که برای طراحی یک وب سایت به آن نیاز دارید به شکل بصری در اختیار شما قرار داده میشود. بنابراین تنها با کشیدن المانهای دلخواه به داخل صفحه میتوانید طراحی سایت حرفه ای انجام دهید. با این اوصاف هنگام طراحی سایت با استفاده از سی می پلاس به هیچ گونه دانش برنامه نویسی نیاز ندارید.
یکی از برتریهای سی می پلاس نسبت به سایر سایت ساز ها، یکپارچگی سایت ساز و فروشگاه ساز است. فروشگاه ساز سی می پلاس دقیقا مانند سایت ساز آن ساده و درگ اند دراپ است. جالبتر اینکه تنها با کشیدن یک دکمه در هر صفحه میتوانید برای هر محصولی یک صفحه مجزا طراحی کنید.
ویژگیها
- سایت ساز و فروشگاه ساز آنلاین کاملا درگ اند دراپ
- یکپارچگی سایت ساز و فروشگاه ساز اینترنتی
- طراحی سایت حرفه ای به سادگی چند کلیک
- طراحی قالب کاملا در دستان شما
- امکان ساخت وبلاگ جهت تولید محتوا
- ساخت سایت در کوتاهترین زمان ممکن
- عدم نیاز به دانش برنامه نویسی
- ساخت سایت رایگان برای ۶ روز
سی فایو
سی فایو یکی دیگر از بهترین سایت ساز های ایرانی است. به راحتی و با چند کلیک میتوانید سایت خود را تحویل بگیرید. این سایت ساز در اصل مبتنی بر وردپرس است و در هر زمینهای تنها قالبهای آمادهای در اختیارتان قرار میدهد که با انتخاب هر یک سایت شما راهاندازی میشود.
اگرچه تحویل سایت و یا صفحه شخصی در سی فایو تنها به چند کلیلک نیاز دارد اما از آنجایی که سی فایو با استفاده از وردپرس توسعه داده شده است، تغییر قالب کمی سخت است زیرا همه چیز با کد به شما نمایش داده میشود. بنابراین بدون دانش برنامه نویسی در زمینه طراحی سایت، در استفاده از این سایت ساز کمی مشکل خواهید داشت.
وردپرس ابزاری بسیار مناسب برای ساخت سایتهایی است که به سئو اهمیت بسیاری میدهند زیرا وردپرس برای سئو به خوبی بهینه سازی شده است.
ویژگیها
- مبتنی بر وردپرس
- امکان اضافه کردن افزونه های مختلف
- ساخت سایت در زمان بسیار کوتاه
- مجبورید یکی از قالبهای آماده را انتخاب کنید
- دارای بیش از ۱۰۰ قالب آماده
- بدون دانش برنامه نویسی نمیتوانید کدها را به راحتی تغییر دهید
- ساخت سایت رایگان برای ۴ روز
پرتال
پرتال، سایت ساز و فروشگاه ساز آنلاین بعدی است که در لیست ما ایرانی قرار دارد. یکی از خوبیهای این سیستم، امکان طراحی فروشگاه اینترنتی است اما پرتال برخلاف سی می پلاس درگ اند دراپ نیست بلکه قالب اصلی سایت را باید از بین یکی از قالبهای آماده انتخاب کنید.
طراحی فروشگاه اینترنتی با استفاده از پرتال بسیار ساده است. تنها کافی است محصولات خود را در صفحه وارد کنید اما ساخت سایت با پرتال یک عیب بزرگ دارد، طراحی سایت اصلا در اختیار شما نیست بلکه مجبورید یکی از قالبهای از پیش تعیین شده را انتخاب کنید.
ویژگی
- امکان طراحی فروشگاه اینترنتی در کنار ساخت سایت
- ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی در کمترین زمان ممکن
- مجبورید یکی از قالبهای آماده را انتخاب کنید
- امکان ساخت وبلاگ جهت تولید محتوا
- ساخت سایت رایگان برای ۷ روز
مقایسه بهترین سایت ساز ها
استفاده از هر یک از ابزارهای ذکر شده روشی بسیار مناسب برای ساخت سایت، طراحی فروشگاه اینترنتی و یا صفحه شخصی است. برای اینکه راحتتر بتوانید از بین این ابزارها یکی را انتخاب کنید باید نیازتان را بشناسید؛ می توانید در جدول زیر مهمترین ویژگیهای هر یک از این سایت ساز ها را مشادهده کنید:

اگر شما هم تجربه ای در زمینه سایت سازها دارید خوشحال خواهیم شد در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
این سایت ساز های اماده اصلا خوب نیسن امکانات محدود دارن مثل بلاگفا و میهن بلاگ میمونن برای یکسال اول خوبه ن برای دراز مدت .
بهترین سایت ساز سایت سازیه ک محدودت نکنه زیاد ..
وردپرس عالیه به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا و سایت ساز هایی که سایت بر بستر وردپرس میدن هم خوبه
با سپاس از نظر شما
نمونه هایی که گفتین سرویس های وبلاگ هستن و کلا با سایت سازها متفاوتند.
وردپرس شاید برخی از محدودیت های بقیه سایت سازها رو نداشته باشه ولی مشکلات زیادی هم داره که باعث سردرگمی و دردسر برای خیلی از کاربرها میشه.
به نکته ی درستی اشاره کردید.
دقیقا سی فایو کارش همینه یک وردپرس خوب و عالی و با قالب حرفه ای بدون دردسر براتون نصب میکنه و تحویل میده
سایتم کاملا مستقل در اختیار کاربره.
برخلاف چیزی که دوستمون تو این پست نوشتن سی فایو سایت کاملا مستقل بهتون میده یعنی یک سایت دارید روی سی پنل اختصاصی خودتون نه مثل بقیه سایت ساز ها که مثل وبلاگ سایت میدن یا وردپرس شبکه هستن.
اشتباه دیگه ای که در مقایسه وجود داره مدل طراحی قالبه، سی فایو قالب ساز دراگ دراپ داره طراحی سایت کاملا دست خودتونه و براحتی میتونید هر تغییری که خواستید رو روی سایت بدید.
مزیت دیگه سی فایو پشتیبانی عالی و قدمت و مشتریان بزرگشه سی فایو هر فصل سایتهای مشتریانش رو خودش چک میکنه و اگه مشکلی داشته باشه برطرف میکنه
هیچ کدومشون از نظر امکانات و امنیت به پای وردپرس نمیرسن. ولی کار کردن با وردپرس به اون سادگی که میگن نیست. نصب و راه اندازی خود وردپرس و پلاگین هاش و نصب قالب هاش برای کسایی که تجربه کافی ندارن دردسر سازه. برای همین بعضی سایت سازها هستن که هستشون وردپرسه ولی کار کردن باهاشون خیلی آسونه. هاست و قالب و پلاگین و همه چیز هم خودشون برات نصب میکنن. تو ایران هم چند تا شرکت کار کردن که من از یکیشون سرویس گرفتم راضی بودم.
ممنون از اینکه نظرتون رو ارسال کردین.
بدون تردید هر کدوم از روش های ساخت سایت مزایا و معایبی داره و نمیشه گفت کدوم روش بهترین هست.
بسته به بودجه، دانش، نیاز کاربر و … گزینه های متفاوتی وجود داره.
من روی پرتال هستم، برعکس گفته های شما پرتال امکان عضویت کاربر، یکپارچگی سایت و فروشگاه، طراحی قالب در دستان شما رو داره!
از اینکه این مطلب رو مطالعه کردین و نظرتون رو ارسال کردین متشکریم.
کاربرد سیستم عضویت علاوه بر فروشگاه برای محدود کردن دسترسی به صفحات وب سات فقط برای اعضا با سطوح دسترسی مختلف هست.
منظور از یکپارچگی سایت و فروشگاه این هست که سیستم فروشگاه اینترنتی جدا از سایت شما نیست. شما مجبور نیستین بین وب سایت و فروشگاه اینترنتی یکی رو انتخاب کنید. این قابلیت هم به دلیل Drag and Drop بودن سیستم فروشگاه سی می پلاس هست. هر کدوم از صفحات وب سایت رو که بخواین می تونید تبدیل به یک صفحه فروش محصول کنید.
در سایت سازهای ذکر شده امکان تغییر کل قالب بر اساس سلیقه و نیاز کاربر وجود نداره و شما تا حد زیادی محدود به استفاده از همون قالب ها هستین. در صورتی که در سی می پلاس می تونید کل قالب رو پاک کنید و با استفاده از المان های موجود قالب رو از اول طراحی کنید.
پاک کردن قالب که کار اصولی نیست قالب پاک کنی سئوت داغون میشه سی می + جان شما چرا اسمتون اینقدر شبیه سی فایو see5
شما اگه بدون منظور و با دقت توضیحات رو مطالعه کنید می بینید که منظور از پاک کردن قالب در زمان طراحی هست و اینکه به کاربر این آزادی عمل رو میده که قالب رو خودش طبق سلیقه خودش طراحی کنه.
دوست عزیز سایت ساز سی می (seeme.ir ، که سی می پلاس نسخه جدید اون هست) از سال ۲۰۱۲ شروع به فعالیت کرده و علاوه بر این، یک اسم کاملا معنا دار هست.
پس به نظرم نیازی به توضیح بیشتر نباشه که کدوم اسم شبیه به کدوم هست.
ممنون از اینکه به این نکته اشاره کردین که باعث بشه این توضیحات رو بدم.
من با سی ۵ کار کردم. خیلی ناقصی داشت. سی می پلاس رو پیشنهاد میکنم.
شما با چی سی فایو کار کردی که ناقصی داشت احتمالا شما دنبال یک سایت ساز با اماکانات خیلی محدود بودی که رفتی سراغ مورد مذکور وقتی میگی سی فایو ناقصی داشت احتمالا ووکامرز رو نمیشناسی سیستمی که بزرگترین فروشگاه های آنلاین رو باهاش راه انداختند.
همین الان سی فایو یک قالب قدرتمند دقیقا شبیه دیجی کالا آماده کرده و شما ظرف ۵۹ ثانیه می تونید یک فروشگاه آنلاین به شیکی دیجی کالا داشته باشید .
من از طرفدارهای سی فایو هستم، در قدرت سی فایو همین بس که داره سایت مشتریش رو روی وردپرس پیاده سازی میکنه
وردپرسی که ته سئو قدرت انعطاف و اماکاناته بیش از ۳۰ درصد سایتهای جهان با وردپرس ساخته شدند
نکته ی آخر سی فایو وردپرس رو بهینه و امن و گارد کرده روی سایتم یک افزونه نوشتن که سایت رو گارد میکنه و فقط افزونه های استاندارد شده رو میشه نصب کرد نه هرچیزی رو و بهمین دلیل سایت های سی فایوی امنیت اکی دارند.
قالبشونم دراگ دراپه و کاربر خودش میتونه ادیت بزنه به سلیقه اش.