خواص چای زنجبیل و تاثیر آن بر کاهش وزن

زمان مطالعه: 2 دقیقه

یکی از بهترین نوشیدنی هایی است که از دل طبیعت به دست می آید و دارای خواص دارویی ودرمانی است. زنجبیل یک ریشه گیاهی است که در کنار تمام خواصش می تواند به کاهش وزن نیز کمک کند. برخی چای زنجبیل را بهترین ماده طبیعی ضد التهاب می دانند.

سایت ساز

فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

با ویرامگ همراه باشید؛ در ادامه این مقاله قصد داریم به برخی خواص چای زنجبیل اشاره کنیم.

خواص چای زنجبیل برای گوارش

چای زنجبیل می تواند به هضم بهتر مواد غذایی کمک کند. زنجبیل حاوی عناصری است که عملکرد معده، روده کوچک و روده بزرگ را بهبود می بخشد.

هرچه هضم غذا برای معده راحت تر شود مواد مغذی بهتر جذب می شوند و مواد زائد با سرعت بالا از بدن دفع می شوند.

خواص ترموژنتیک چای زنجبیل

مواد غذایی ترموژنتیک به موادی می گویند که باعث افزایش دمای بدن می شوند و سوخت و ساز دن را بالا می برند. این کار می تواند به چربی سوزی در بدن نیز کمک کند. ریشه زنجبیل یکی از گیاهانی است که می تواند از این طریق به کاهش وزن طبیعی کمک کند.

زنجبیل و ایجاد احساس سیری

حتما برایتان پیش امده است که مدتی کوتاه بعد از خوردن ناهار حس گرسنگی بهتان دست می دهد. وقتی این حالت برایتان پیش میاید معمولا به سمت ریزه خواری می روید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ۱۰ نوشیدنی سبز برای لاغری

 

یکی از خواص چای زنجبیل این است که با ایجاد احساس سیری در شما نمی گذارد به سمت ریزه خواری بروید. به همین دلیل  توصیه می شود پس از وعده های غذایی یک فنجان چای زنجبیلی بنوشید تا این امر را به سادگی کنترل کنید.

خواص آنتی اکسیدانی چای زنجبیل

چای زنجبیل، یک نوشیدنی طبیعی است که حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان می باشد. آنتی اکسیدان ها مواد مغذی هستند که شما را از شر توکسین های بیماری زا راحت کنند.

توکسین ها می توانند باعث ایجاد التهاب و بیماری در بدن ما شوند. با مصرف چای زنجبیل می توانید از بروز این بیماری ها پیشگیری کنید.

 چای زنجبیل را کی بنوشیم؟

می توانید روزانه دو فنجان چای زنجبیل بنوشید، یک فنجان بعد از شام و یک فنجان بعد از ناهار. شما می توانید یک دوره پانزده روزه این روند را ادامه دهید.

 

بیشتر بخوانید:  خواص سیاه دانه: فایده های شگفت انگیز سیاه دانه و تاثیر آن را در سلامتی خود بشناسیم

 

بعد از پانزده روز باید به مدت یک هفته نوشیدن این چای را متوقف کنید و سپس دوباره مصرف آن را شروع نمایید. اگر می خواهید بهره بیشتری از خواص این چای خوش عطر و طعم ببرید بهتر است در کنار مصرف آن یک رژیم غذایی سالم داشته باشید و ورزش روزانه را پیگیری کنید.

تهیه چای زنجبیل

برای تهیه چای زنجبیل کافی است که پوست زنجبیل را بکنید و آن را به شکل ورقه های نازک ببرید. مقداری آب را بجوشانید و در نخستین لحظاتی که به جوش آمد زنجبیل های رنده شده را در آن بریزید.

یک درب مناسب روی ظرف بگذارید و اجازه دهید پانزده تا بیست دقیقه روی حرارت کم بماند. سپس چایی که حاصل شد را از صافی رد کنید و برای به وجود آوردن طعم بهتر عسل و لیمو ترش نیز به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید

خلاقیت (بخش ۱) خلاقیت هم مانند هوش از کلماتی است که بسیار مورد علاقه ی والدین است و متأسفانه جامعه ی امروز ما درک درستی از آن ندارد. خلاقیت با هوش متفاوت است، حتی مر...
خلاقیت (بخش 4) میکل آنژ مجسمه ای دارد که در حال حاضر در کلیسای سن پیترز واتیکان است. این مجسمه شاهکار مجسمه سازی است که مریم مقدس را به تصویر می کشد در حالی که حضرت ...
سکته قلبی: عوامل خطر در عروق کرونری در بیماران قندی، سرخ رگ های کرونری (عروق کرونری) تنگ و باریک می شود و همین امر باعث می شود که به عضلات قلب خونرسانی و اکسیژن رسانی انجام نشود. اگر ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *