ملی و راه های نرفته اش
ملی و راه های نرفته اش حکایتی از تباهی آرزوهای دختری جوان که قربانی خشونت همسرش میشود، همسری که با عشق قدم در زندگیش گذاشت اما…
فروشگاه اینترنتی و وب سایت خود را به سرعت با سایت ساز سی می پلاس بسازید

قصه از دوستی ملی و نیره شروع میشه و تعریف کردن رویاهاشون برای هم، ازمرد ایده آل هرکدوم! ملی بدون اینکه سیا رو بشناسه و از رابطش با نیره خبر داشته باشه میگه که از سیا خوشش میآید.
اینجاس که نیره خواهر سیا سعی میکنه این دو نفر رو به هم برسونه. قصه عاشقون دنبال میشه اما بعد از ازدواج همه چی عوض میشه و شکاکیتهای سیا بیشتر میشه و دست بزن پیدا میکنه تا جایی که زندگی و رویاهای ملی، دختر ساکت وصبور قصه به باد میره و…
اصلی ترین بازیگران ملی و راه های نرفته اش
ماهور النوند در نقش ملی، دختر جوانی که در یک خانواده سنت بزرگ شده و با رفتارهای عاشانه سیا فک می کنه آمدی پیدا شده در حد سند آزادیش اما به مرور متوجه میشه هیچ چیز مثل تصوراتش نیست.
میلاد کی مرام در نقش سیا (همسر ملی)، مردی که ادعای عشق میکنه، عشقی جنون آمیز که با حس تملک آمیخته شده و باعث شده است سیامک را به مردی شکاک و خشن تبدیل کنه. خشونتی که سیا ناخواسته مرتکب میشه.

السا فیروزآذر در نقش نیره خواهر سیا، کسی که باعث رابطه ملی و سیا شد.
جمشید هاشم پور در نقش پدر سیا، مردی که شاید رفتارهای مخرب کل خانواده از همین مرد سرچشمه میگیره. مادر سیا و بچه ها همیشه از این مرد ترسیدن و حتی یه جا سیا می گه «دیگه از وقتی به بعد دوسش نداشتم».
افسر اسدی در نقش مادر سیا و مادر شوهر ملی زنی که خودش قربانی خشونت همسرش بوده و با این فکر که باید از فرزندانش حمایت کنه سال های سال با این شرایط کنار اومده و حالا هم هیچ تلاشی برای بهتر شدن روابط عروس و پسرش نمی کنه و دائما از زندگی به باد رفتش حرف میزنه.
نویسنده و کارگردان ملی و راه های نرفته اش
تهمنه میلانی، متولد سال 1339 در تبریز
از جمله کارهای موفق تهمینه میلانی:
- آتش بس و آتش بس 2
- سوپر استار
- دو زن
- بچه های طلاق
ملی و راه های نرفته اش رو دیدید؟ نظرتون درباره این فیلم چیه؟
نکته قابل تامل از نقطه نظر روانشناختی، مشاهده ویژگی های دو اختلال شخصیت پارانوئید و وابسته می باشد.
سیا بعنوان پسری با اختلال شخصیت پارانوئید و ملی به عنوان فردی با اختلال شخصیت وابسته. در صورت توجه به ویژگی های خانوادگی این دو نفر، می توان دلایل بروز چنین اختلالی را یافت. سیا با الگوبرداری از رفتار پدر در دوران کودکی و جوانی و دریافت تقویت های مثبت برای انجام رفتارهای پارانوئیدی از جانب پدر این رفتارها را درونی کرده است. ملی هم در یک خانواده ناارزنده ساز، سرزنشگر و به دور از روابط عاطفی مستحکم رشد پیدا کرده است. لذا احساس ناامنی و رها شدگی را از کودکی در درون خود تحمل کرده و برای سرکوب این احساس ناخوشایند، از هر طریقی به دنبال جلب توجه و محبت است. برای همین رفتارهای نامتعارف و پارانوئیدی سیا را محبت و توجه بی اندازه تلقی کرده و در سراب شخصیت او به دنبال محبت و توجه گم شده خویش است.
در اغلب موارد بروز اختلالات شخصیت در کودکان زائیده شرایط نامناسب خانواده و یا بازتاب اختلالات شخصیت والدین می باشد که خود را در نحوه تعامل و تربیت کودکان نشان می دهد.
عدم توجه به اختلالات شخصیت و بالینی که در ما وجود دارد، نه تنها به خودمان آسیب روانی وارد خواهد نمود، کودکان بی پناه و معصوم را نیز هدف قرار داده و قربانی می نماید
بنظر می رسد افرادی صلاحیت تشکیل خانواده و فرزندآوری را دارند که از حداقل های سلامت روان برخوردار باشند و گرنه مصداق والد بدسرپرست خواهند بود
واقعا متاسفم شدم که دختران سرزمینم برای فرار از محدودیتها و بی محبتی خانواده ی خود آنقدر برای خود خیال پردازی میکنند که تا چشمشان به جنس مخالفی خورد فکر میکنند شاهزاده رویاهاشان از را رسیده و این شخص او را از جهنمی که خانواده برایش بوجود آورده نجات خواهد داد و بی هوا او را به زندگی خود راه میدهند و سرگذشت ملی بارها و بارها برای دختران دلبندمان ناخواسته رقم میزنیم.